ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

δηλωση λαμπακη

«Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντος Δημάρχου του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη.»


Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου στις Φέρες, την Τραϊανούπολη και την Αλεξανδρούπολη που με τίμησαν με την ψήφο τους. Έχω συναίσθηση της ευθύνης που μου αναθέτουν.
Έχω συναίσθηση της ελπίδας όλων των συμπολιτών μου για αλλαγή της νοοτροπίας των πελατειακών σχέσεων, για ανάπτυξη, για διαφάνεια.
Μπροστά μας υπάρχουν τα προβλήματα και οι προκλήσεις. Η οικονομία της χώρας μας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, οι πόροι των νέων Καλλικρατικών Δήμων περιορισμένοι, και η καθημερινότητα των πολιτών γίνεται όλο και πιο δύσκολη.
Όμως μας ενώνει όλους η αγάπη για τον τόπο μας. Και στον αγώνα τον καλό κανείς δεν περισσεύει.
Τώρα όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον αδύναμο συμπολίτη μας, θα σταθούμε δίπλα στο πιο απομακρυσμένο χωριό, στην πιο υποβαθμισμένη συνοικία, θα αντιμετωπίσουμε τα μικρά καθημερινά προβλήματα που δυσκολεύουν την ζωή μας.
Τώρα όλοι μαζί θα καταθέσουμε χρόνο, ικανότητες, γνώσεις, και εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών, βάζοντας σταθερές βάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.
Τώρα όλοι μαζί πρέπει να διαχειριστούμε τη δύναμη των κοινωνικών συμμαχιών απέναντι στους κομματικούς περιορισμούς (με σεβασμό στα κόμματα) για να ενδυναμώσουμε την ανεξάρτητη σκέψη και την αυτοδιοικητική αντίληψη που επικράτησε, ως κίνημα, στον διευρυμένο Δήμο μας.
Η συμμετοχική εξουσία πρέπει να γίνει πράξη. Καλώ τους συμπολίτες μου να γίνουμε πιο ενεργοί. Μέσα από συλλογικούς φορείς, εθελοντικές οργανώσεις, πολιτιστικούς συλλόγους, με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου, όλοι μαζί σίγουρα θα πετύχουμε.
Καλώ επίσης και όσους από τους συμπολίτες μας θέλησαν να απέχουν από την εκλογική διαδικασία, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε την απογοήτευση θετική συμμετοχή και θέληση για μια καλύτερη πόλη.

Είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας. Τώρα όλοι μαζί μπορούμε και θα τον πάμε μπροστά.


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ
«ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»