ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

frontex και δεματα βομβες

Η ανάπτυξη των δυνάμεων ταχείας επέμβασης FRONTEX στα ελληνικά σύνορα αλλά και η αποστολή παγιδευμένων δεμάτων ήταν από τα θέματα που συζητήθηκαν στο Συμβούλιο εσωτερικών υποθέσεων της ΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Τις ελληνικές θέσεις υποστήριξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής.

Στην παρέμβασή του στο Συμβούλιο, ο κ. Παπουτσής είχε κατ’ αρχήν την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους ευρωπαίους εταίρους για την υποστήριξη την οποία προσέφεραν στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα για την ανάπτυξη των δυνάμεων ταχείας επέμβασης FRONTEX στα ελληνικά σύνορα.

Τόνισε πως πρόκειται για την πραγματική εκδήλωση της κοινοτικής αλληλεγγύης. «Είναι η στιγμή που η Ευρώπη ήλθε στα σύνορά της, στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά, για να υπογραμμίσει ότι « η Ευρώπη εμπράκτως αναγνωρίζει ότι τα ελληνικά σύνορα είναι τα σύνορα της ΕΕ και αναλαμβάνει μαζί με τις ελληνικές αρχές την εφαρμογή της Συνθήκης του Σένγκεν όσον αφορά τους ελέγχους εκείνων των ανθρώπων που επιζητούν μια καλύτερη ελπίδα στην ΕΕ».

Στη διάρκεια του γεύματος, συζητήθηκε το θέμα των ταχυμεταφορών με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα παγιδευμένων δεμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Παπουτσής ενημέρωσε το Συμβούλιο για τις πρόσφατες δραστηριότητες της ομάδας «Πυρήνες της Φωτιάς» στην Ελλάδα με την αποστολή των παγιδευμένων επιστολών και υπενθύμισε ότι η συγκεκριμένη οργάνωση δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε οργάνωση διεθνούς τρομοκρατίας.

ΑΠΕ