ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

πρωτη δηλωση πουλιλιου

Ιδιαίτερα συγκινημένος από τη μεγάλη νίκη στο Σουφλί δηλώνει ο Ευάγγελος Πουλιλιός καθώς η παράταξή του ήρθε πρώτη με ποσοστό 55,38% κάτι το οποίο του δίνει τη νίκη από την πρώτη Κυριακή. Ο κ. Πουλιλιός από τις πρώτες του δηλώσεις τονίζει πως «οι κυβερνώντες θα χρειάζονται διαβατήριο για το Σουφλί εάν δεν αλλάξουν στάση και συμπεριφορά και εάν δεν επιστρέψουν στον κεντρικό Έβρο αυτό που του ανήκει» για να προσθέσει : «Η νίκη είναι του λαού και ευχαριστώ όλους όσους μας ψήφισαν. Είπαμε από την αρχή την αλήθεια. Είπαμε αυτά που μπορούμε και αυτά που δεν μπορούμε και αυτό έκανε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί. Μας τίμησαν με την ψήφο τους αν και δεν μας γνώριζαν σε όλους του οικισμούς μας εμπιστεύτηκαν. Θα φανούμε αντάξιοι και προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό τα επόμενα χρόνια για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ»

Στην ερώτησή μας για την τακτική που ακολούθησε έτσι ώστε να φέρει νίκη από την πρώτη Κυριακή απαντά : «Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ή ακόμα και όσο ήμουνα δήμαρχος δεν απαξίωσα ποτέ τους πολιτικούς μου αντιπάλους. Πάντα σέβομαι τους αντιπάλους μου και δημιουργώ ένα κλίμα θετικό. Αυτό είναι η βασική μου αρχή που την τηρώ με ευλάβεια» λέει ενώ ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα και στην Αθήνα «Όσοι μας κυβερνούν θα πρέπει για να έρθουν στο Σουφλί, να έχουν διαβατήριο γιατί πρέπει επιτέλους να δώσουν στον κεντρικό Έβρο αυτό του αξίζει και αυτό που διαχρονικά έχουν στερήσει όλες οι κυβερνήσεις. Ο νομός μας εγκαταλείφθηκε και γι’ αυτό δεν φταίνε οι κάτοικοί του, αλλά αυτοί που χρόνια κυβερνούν στην Αθήνα και το μήνυμα πρέπει να το πάρουν. Να βρούνε τα χρήματα και τα κονδύλια που μας στέρησαν γιατί αυτό απαιτεί ο λαός μα» καταλήγει.
telegramm.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό ήταν το πιο έξυπνο πράγμα που βρήκε να πει την πρώτη μέρα μετά την εκλογή του; ατυχέστατο, αστοχότατο, σχεδόν επικίνδυνο... πολύ κρίμα... να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

η καλη δουλεια ξεκινησε απο την ενωση σουφλιου με απλυσεις!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ .. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!!