ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 07-11-2010 και ώρα 11.45΄ στην Αλεξ/πολη Έβρου, Ι.Χ.Ε.αυτ/το, που οδηγούσε 73χρονος, συγκρούσθηκε με δίκυκλη μοτ/τα που οδηγούσε 43χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά η επιβάτιδα της μοτ/τας και να μεταφερθεί στο Π.Γ.Ν.Αλεξ/πολης.
Ο οδηγός και η επιβάτιδα της δίκυκλης μοτ/τας δεν φορούσαν προστατευτικό κράνος.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 07-11-2010 και ώρα 11.45΄, στην Αλεξ/πολη Έβρου, Ι.Χ.Ε.αυτ/το, που οδηγούσε 31χρονος, συγκρούσθηκε με δίκυκλη μοτ/τα που οδηγούσε 64χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο οδηγός της μοτ/τας και να μεταφερθεί στο Π.Γ.Ν.Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
Συνελήφθη την 13.00΄ ώρα της 07-11-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κήπων, ένας (1) αλλοδαπός, για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και επιχείρηση παράνομης εξόδου από τη Χώρα.
Ειδικότερα, την 07-11-2010 και ώρα 12.00΄, προσήλθε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα ένας 51χρονος αλλοδαπός, ως οδηγός πολυτελούς Ι.Χ.Ε.αυτ/του. Κατά τον αστυνομικό - διαβατηριακό έλεγχο, ο οδηγός, κατείχε και επέδειξε άδειες κυκλοφορίας / Πιστοποιητικά Εγγραφής Ολλανδικών Αρχών με στοιχεία ιδιοκτήτη του ιδίου. Κατά τον ενδελεχέστερο έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημα οι Αστυνομικοί του Α.Τ.Κήπων σε συνεργασία με Αστυνομικούς της FRONTEX, διαπιστώθηκε ότι, ο πραγματικός αριθμός πλαισίου του οχήματος είναι διαφορετικός από αυτόν της αδείας και το όχημα είναι καταχωρημένο ως κλεμμένο – απωλεσθέν – εγκατελειμένο.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, μετά των πινακίδων κυκλοφορίας του, και οι άδειες κυκλοφορίας του οχήματος.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Α.Τ.Κήπων.