ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

η νδ στηριζει μουζα

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ,ΤΗΣ ΒΥΣΣΑΣ ,ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΖΑ.

ΔΗΜ.Τ.Ο ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΕΤΑΛΑΣ Π.
ΔΗΜ.Τ.Ο.ΒΥΣΣΑΣ ΜΑΝΔΡΑΤΖΙΔΗΣ Π.
ΔΗΜ.Τ.Ο.ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΖΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΞΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ------>ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

" Ο ΓΕΡΟΣ " είπε...

Οτι καλυτερο μπορουσε να κανει η τοπικης της Ορεστιαδας ...αυτο που επρεπε να κανει και εκεινη τη σκοτεινη νυχτα του 1998 ο βαρσαμης με τον Δερμεντζοπουλο.Εκεινη τη νυχτα που μας κουβαληθηκε ο παπαιωαννου..προς χαριν και τερψην των πασοκτσηδων............Δεν καταλαβα δηλαδη...πως καταφερνουν και συσπειρωνονται αυτοι ρε παιδια και μεις με μισος και παθος διαλυουμε οτι καλο προσπαθουμε να φτιαξουμε ολο τον καιρο.Δεστε και την αλλη την περιπτωση του Γιαννακιδη που ενω εδω στον ΕΒΡΟ εχουμε μια διαφορα 8 μοναδων ερχονται τα πασοκια μαζι με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και κανονιζουν τις τυχες μας.......ας συσπειρωθουμε επιτελους ΑΔΕΡΦΙΑ ας μην τους δωσουμε τη χαρα της νικης...ας παραμερισουμε τα παθη μας και ας ψηφισουμε ενωμενοι για το καλο και σε τελικη αναλυση για τον πληγωμενο εγωισμο μας......εξαλου μην ξεχνατε........To «Μνημόνιο 2», κάτι σαν «Αττίλας 2», έρχεται, αδέρφια. Ρίξτε τους μαύρο, κουρέψτε τους με την ψιλή κι ανεβάστε τους
ανάποδα στον γάϊδαρο. Τσακίστε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και τα
εξαπτέρυγα.

Πρέπει ο Γιώργος και τα παρδαλά κολλητάρια του να νοιώσουν ότι ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ότι φεύγουν. Ψηφίστε σαν να πυροβολείτε !

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ (ΠΑΥΛΙΔΗ-ΜΟΥΖΑ) ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ KAI ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η αναγεννημένη Νέα Δημοκρατία προηγείται πλέον, στις περισσότερες των Περιφερειών και στους περισσότερους Δήμους. Πλειοψηφεί ακόμα και στους περισσότερους Νομούς, όταν πριν από ένα χρόνο προηγήθηκε μόνο σε έξη…

Το μήνυμα αυτό, με τη στήριξη του Ελληνικού λαού, θα ολοκληρωθεί στο δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής.

οργισμενος ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ είπε...

Μπραβο στις τοπικες και στους προεδρους των.Μπραβο που αυτη την κρισιμη ωρα προσπαθουν να συσπειρωσουν τον κοσμο μας.Γιατι ρε παιδια μονο το πασοκ τα καταφερνει αυτα??Γιατι εμεις στην δευτερη κυριακη παντα κατεβαινουμε παντα διχασμενοι και με μισος?? Δηλαδη δεν πρεπει να καταψηφισουμε το μνημονιο,δεν πρεπει να καταψηφισουμε τον εκπροσωπο του μνημονιου στον δημο μας. τον χαμαλιδη??Πρεπει να δωσουμε τη χαρα στους πασοκους να ξαναγευτουν τη νικη οπως τοτε με τον παπαιωαννου??Ελατε παιδια ..να δειξουμε οτι μπορουμε και μεις να ενωθουμε και να δειξουμε την οργη μας σους εκπροσωπους του μνημονιου.......Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΖΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ '98 ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΛΕΚΟ , ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ,,,,

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ....ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η Ν.Δ. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΑΠΟΥΝΙΖΕ Ο ΜΟΥΖΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ?
ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΤΖΟΛΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΟΙΟΙ ΜΟΥΖΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ?

Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ Ν.Δ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑ, ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ?
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΙΛΑΤΕ?

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ!