ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

ανακοινωση σιναπιδη

«ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ».
ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Σιναπίδης Στέφανος
Καρδιολόγος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος των Αξιών»

«Όλοι στο βούρκο είμαστε αλλά ευτυχώς κάποιοι από εμάς ( το 18%)κοιτάζουν και τα αστέρια.»
Τέσσερις συνδυασμοί συναγωνίστηκαν στο Διδυμότειχο, στις εκλογές στις 7 Νοεμβρίου 2010 σε έναν άνισο αγώνα. Οι δύο αποδείχτηκαν «ντοπαρισμένοι» και τρέχουν ακόμα. Ποιος θα κερδίσει;
Ιδού το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι συμπολίτες μας στις 14 Νοεμβρίου.
Θα κερδίσει ο περισσότερο ντοπαρισμένος, ή ο περισσότερο ντοπαρισμένος θα εξαντληθεί πριν κόψει το νήμα;
Ο πρώτος στόχος του συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ» επιτεύχθηκε. Το Διδυμότειχο κινδύνευε να είναι ο μοναδικός Καλλικρατικός Δήμος της Ελλάδας όπου δεν θα είχε εκπροσώπηση ο ευρύτερος υγιής δημοκρατικός χώρος , στο τοπικό κοινοβούλιο που θα προέκυπτε μετά τις εκλογές. Αυτό το αποτρέψαμε.
Ο δεύτερο στόχος δηλ. ο ανένδοτος αγώνας που ξεκινήσαμε προεκλογικά ενάντια στο φαύλο τοπικό πολιτικό σύστημα του Δήμου Διδυμοτείχου συνεχίζεται. Η «εξαγορά» των πολιτικών συνειδήσεων των συμπολιτών μας που ξεδιάντροπα απλώθηκε από χωριό σε χωριό και από συνοικία σε συνοικία αποτελεί τον μοναδικό αντίπαλο μας. Ο συνδυασμός μας ορθώνεται δυναμικά και αρνητικά απέναντι τους.
Τους καταδικάζουμε πολιτικά αμφότερους γιατί θεωρούμε ότι μεταχειρίστηκαν τους ίδιους τρόπους πολιτικού εκμαυλισμού.
Η ανεπάρκεια του ενός αντιπαλεύει με την μετριότητα του άλλου. Η πολιτική σαπίλα ενάντια στην πολιτική ανυπαρξία.
Οι πολιτικές «μαϊμούδες» ενάντια στους πολιτικούς «χαμαιλέοντες». Η «μπλέ» κεντροαριστερά ενάντια στην κεντροαριστερά με «γαλάζιο» αίμα, υπηρέτες και οι δύο ενός συντηρητικού χώρου, που μας ρίχνει «σφαλιάρες» τα τελευταία 20 χρόνια στο Διδυμότειχο και στους Μεταξάδες.
Οι μισθοφόροι ενάντια στους τυχοδιώκτες. Ο τοπικός «μιθριδατισμός» ενάντια στου τοπικούς μακελάρηδες των πολιτικών αξιών και της πολιτικής ηθικής.
Οι πολιτικοί «γλείφτες» ενάντια στους σφουγκοκωλάριους της εξουσιολαγνείας
Οι πολιτικοί αμοραλιστές ενάντια στους πολιτικούς γυρολόγους.
Έχουμε ένα χρέος προς τα παιδιά μας και την πόλη μας. Δεν θα αφήσουμε το Διδυμότειχο να γίνει προτεκτοράτο των white (λευκών) και grey (γκρίζων) wolves (λύκων).
Και ως πολίτες δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ξαναγίνει το Διδυμότειχο η «Ιφιγένεια» του Έβρου.
Οι ψηφοφόροι μας δεν υπακούουν σε γραμμές και ντιρεκτίβες άνωθεν, έχουν πολιτικά αυτόνομη σκέψη και ηθική. Δεν είναι κοπάδι ,είναι συνειδητοποιημένοι πολίτες.
Η παθογένεια της αυτοδιοίκησης στο Δήμο Διδυμοτείχου οφείλεται στην προεκλογική μέθοδο της αντιπαροχής που κάνει τον οποιοδήποτε δήμαρχο να γίνεται όμηρος των προεκλογικών παροχών και των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων παραβλέποντας το συλλογικό συμφέρον της πόλης και των χωριών μας. Αυτό πρέπει να εξαλείψουμε.
Εμείς σαν συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ» απορρίπτουμε πολιτικά και τους δύο διεκδικητές της δεύτερης Κυριακής, και καλούμε τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση, έχοντας μοναδικό γνώμονα το συλλογικό καλό της πόλης μας, αυτό που λέει δηλ. η καρδιά και το μυαλό τους, ενάντια στο κατεστημένο της προηγούμενης 20ετίας.
Οι πουλημένοι προσαρμόζουν τον εαυτό τους στην τοπική πραγματικότητα. Οι αγωνιστές προσπαθούν να προσαρμόσουν την τοπική πραγματικότητα στις ιδέες και στις αξίες τους..
Οι πουλημένοι επιζούν πρόσκαιρα ενσωματούμενοι στο σύστημα.
Οι αγωνιστές επιζούν για πάντα στην συνειδήσεις μας και δημιουργούν πρόοδο για την πόλη και τα παιδιά μας. Και οι αγωνιστές βρίσκονται στον «ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ».
Ευχαριστούμε αυτούς που μας προτίμησαν με την ψήφο τους.
Ο «ανένδοτος» συνεχίζεται στο Διδυμότειχο με το κεφάλι ψηλά… Καμιά συναλλαγή…
Εν κατακλείδι όσον αφορά τον συνδυασμό μας..
«Στην πολιτική ορισμένες φορές είναι καλύτερο να χάνεις και να κάνεις το σωστό, παρά να κερδίζεις και να κάνεις το λάθος. Έτσι όμως δημιουργείς πρόοδο για την πόλη».
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές σε 3,5 χρόνια, τον Ιούνιο του 2014.


an

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 18% εύκολα γίνετε 0% στον κόσμο σας και στον κόσμο μας!
«Οι νεοέλληνες είμαστε ένα γέννημα μπασταρδεμένο και νόθο. Ούτε ίπποι, ούτε όνοι, ούτε όνισσες ούτε φοράδες. Είμαστε μούλοι. Δηλαδή μουλάρια. Και τα μουλάρια δεν γεννούν… Είναι μεγάλη ιστορία να πιαστώ να σε πείσω, ότι οι νεοέλληνες απ’ τους αρχαίους, έχουμε μόνο το τομάρι που κρέμεται στο τσιγκέλι του σφαγέα. Θέλει κότσια το πράγμα, θέλει καιρό και κόπο. Θέλει σκύψιμο μέσα μας και σκάψιμο βαθύ. Και κυρίως αυτό: θέλει το μεγάλο πόνο»

Οι αγωνιστές κύριοι βρίσκονται θαμμένοι στα βουνά της Πίνδου και της Αλβανίας ,είναι κάμποσα μέτρα κάτω από τη γη στα βουνά της Β. Ελλάδας ,είναι οι 300 του Λεωνίδα ,είναι αυτοί που δώσανε τη ζωή τους για όλους εμάς, αυτοί που αν ήξεραν το πόσο ”σάπιοι” είμαστε σήμερα, θα άλλαζαν την ιστορία .
Δημοκράτες σε αυτή τη χώρα δεν ονομάζονται μόνο οι σοσιαλιστές με δεξιό δεκανίκι και νεοφιλελεύθερους στοχασμούς ,δεν είναι μόνο αυτοί που νομίζουν ότι είναι μόνο αυτοί. Δημοκράτες είμαστε όλοι μας ( οι σημερινοί σοσιαλιστές , οι σοσιαλιστές του Ανδρέα , οι δεξιοί , οι αριστεροί , ακόμα και οι φασίστες ονομάζονται πλέον έτσι).
Είμαστε υπό κατοχή και στο κράτος ,αλλά και στο δήμο που θέλετε να υπηρετήσετε αν,αν...
Έχουμε απέναντι μας δοσίλογους άνευ κουκούλας και με το χέρι υψωμένο να δηλώνουν παρών και για τις επόμενες γενιές .
Αυτό το άρθρο εκτός από αλαζονεία – εγωισμό και πολιτικές ιδέες … ,δείχνει και απάθεια , αγνωμοσύνη σε όσους( δεξιούς –σοσιαλιστές-φασίστες - αριστερούς… σας ψήφισαν).Δείχνει το πρόσωπο της εξουσίας της 7Νοε που χάρη σε κάποιους ασυνειδήτους εξακολουθεί να επιζεί ως μεμονωμένη προσωπικότητα ,ενώ συλλογικά έχει πεθάνει στις καρδιές όλων .
Σέβομαι αυτούς που συζητώ ,αλλά πρέπει και ίδιοι να υπολογίζουν τον κόσμο που απευθύνονται. Τίποτα στον κόσμο μας δεν είναι χειρότερο από το να υποτιμάς τη σκέψη του άλλου, όπως και τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να απευθύνεσαι με < ύφος καρδινάλιου >σε άτομα που έχουν απόψεις(μπορεί και καλύτερες από τις δικές σου και ας μην το δείχνουν!
Ο πόλεμος απέναντι στα συμφέροντα είναι κοινός και δεν δέχεται αμφισβήτηση από κανέναν ,ο πόλεμος συνεχίζετε και δεν τελείωσε με ραντεβού τον Ιούνη του 2014 .Η αλλαγή είναι παντού και μέσα στον αέρα που αναπνέουμε ,μακάρι να μην διαψευστούν τα όνειρα όσων θέλουν πραγματικά να δουν την αλλαγή αυτή .