ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ο αντωνης σαμαρας στο διδυμοτειχο

Την ευχή αλλά και στήριξη του κόμματος, έδωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς στον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Χρήστο Τοκαμάνη με αφορμή τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Ο κ. Σαμαράς κατά την διάρκεια επίσκεψης, που πραγματοποίησε χθες Τρίτη 2 Νοεμβρίου στο γραφείο του δημάρχου, είχε την ευκαιρία να μεταφέρει όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά, την αγάπη του ιδίου αλλά και της παράταξης του, για το Διδυμότειχο και τον Έβρο γενικότερα.
Στη συνάντηση που είχε με οπαδούς και φίλους του κόμματος έσπευσε να τονίσει ότι «το σημαντικότερο στοιχείο ενός παραταξιακού αγώνα είναι η συσπείρωση και αυτό θα πρέπει όλοι να το κατανοήσουν γιατί δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν το αντίθετο. Θα είναι απατηλός συμβολισμός, οδυνηρός συμβολισμός» τόνισε με έμφαση «να μην είμαστε εμείς επικεφαλής στο Διδυμότειχο.»
Την ικανοποίηση και την χαρά του για την υποστήριξη και τον χρόνο που αφιέρωσε ο κ.Σαμαράς ως Υπουργός Πολιτισμού για το Διδυμότειχο, εξέφρασε ο Δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης, τονίζοντας την στάση που κράτησε για το Αρχαιολογικό Μουσείο, ευελπιστώντας όπως τόνισε, ότι θα συνεχίζει να μας υποστηρίζει σθεναρά και σε άλλα ζωτικής σημασίας ζητήματα, για την συγκράτηση του πληθυσμού στην περιοχή.