ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΗΜΕΔΑΠΩΝ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθησαν την 02-11-2010 και ώρα 10.15΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας (1) 26χρονος και ένας (1) 28χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια Αστυνομικού ελέγχου που διενήργησαν οι Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας στο Ι.Χ.Ε.αυτ/το που οδηγούσε ο ανωτέρω 26χρονος, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως και με συνεπιβάτη τον 28χρονο, αντιλαμβανόμενοι τον έλεγχο απέρριψαν εκτός του οχήματος: α) μία (1) αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης, βάρους -3,2- γραμ. με την άμεση συσκευασία της και β) μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -1,5- γραμ, με την άμεση συσκευασία της, οι οποίες βρέθηκαν πλησίον του οχήματος και κατασχέθηκαν.
Επίσης κατασχέθηκαν και δύο (2) κινητά τηλέφωνα με τις αντίστοιχες κάρτες SIM, ως πειστήρια σχετιζόμενα με το ανωτέρω έγκλημα.
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Συνελήφθη την 03-11-2010 και ώρα 01.50΄, στην Αλεξ/πολη από Αστυνομικούς της Α.Δ.Αλεξ/πολης, ένας 30χρονος ημεδαπός, για εμπρησμό σε περίπτερο εκλογικού συνδυασμού.
Ειδικότερα, περί ώρα 01.20΄της ιδίας, άγνωστος δράστης προκάλεσε πυρκαγιά σε ξύλινο περίπτερο εκλογικού συνδυασμού, που βρίσκεται σε πεζοδρόμιο της κεντρικής οδού της πόλεως, με αποτέλεσμα να καούν δύο (2) πλαστικές καρέκλες και να προκληθούν φθορές μικρής έκτασης στο ανωτέρω περίπτερο. Η πυρκαγιά κατασβέσθηκε άμεσα από περιπολούντες αστυνομικούς με υπηρεσιακό πυροσβεστήρα αυτ/του. Την 01.50΄ ώρα της 03-11-2010 εντοπίσθηκε ο ανωτέρω δράστης, ο οποίος προσήχθη στην Υ.Α.Αλεξ/πολης και συνελήφθη.
Κατασχέθηκε ένας (1) αναπτήρας, που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί η Υ.Α.Αλεξ/πολης.