ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ομιλιες χριστοδουλου

Το μήνυμα της ελπίδας και της νίκης του Συνδυασμού "Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή" ακούστηκε για ακόμη μία φορά σε ολόκληρο το Σουφλί από την καθιερωμένη ομιλία στην "καρκατσιλιά".

Πλήθος ετεροδημοτών και των τριών δήμων (Ορφέα, Τυχερού και Σουφλίου) συγκεντρώθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της προγραμματισμένης ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου Σουφλίου κ. Χριστοδούλου.
Το κάλεσμα του κ. Χριστοδούλου ήταν συγκινητικό και ουσιαστικό "Στηρίξτε την μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνουμε για τον τόπο μας. Στηρίξτε όλες αυτές τις υγιείς δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους που συνενώθηκαν για να προσφέρουν με την εμπειρία τους με το μεράκι τους με την αγάπη τους για την πατρίδα μας, για τον κεντρικό Έβρο"... "Στηρίξτε τη Συνεργασία την Ανάπτυξη τη Συνοχή"... "Στηρίξτε το ψηφοδέλτιο της ελπίδας, το ψηφοδέλτιο της νίκης, το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται στη διαφάνεια, στην εργατικότητα, στη

συνοχή"...

--
Χ.Α