ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ευχαριστηριο

Αγαπητοί φίλοι,

Ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας, για να με αναδείξετε σε έναν από τους ανθρώπους που θα εφαρμόσουν, για πρώτη φορά στη χώρα μας, τη νέα αρχιτεκτονική της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και θα δουλέψουν για τη βελτίωση των δυσχερών συνθηκών διαβίωσης που αντιμετωπίζουμε όλοι, εδώ και χρόνια, στο Νομό και την Περιφέρειά μας.

Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που ζήτησα τη στήριξή σας για την εκλογή μου σε θέση ευθύνης. Σας υπόσχομαι ότι, σε περίπτωση εκλογής μου, θα τηρήσωαπαρέγκλιτα τις αρχές της διαφάνειας, της ειλικρίνειας και της αγωνιστικότητας, για τις οποίες και πιστεύω ότι με επιλέξατε.

Ευχαριστώ, τέλος, όλους όσους στηρίξατε με την ψήφο σας συνολικά το συνδυασμό μας και σας ζητώ να ολοκληρώσετε το εκλογικό σας δικαίωμα αλλά και καθήκον, επιλέγοντας την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την ερχόμενη Κυριακή.

Με τιμή,
Μαρία Γκουγκουσκίδου
Δικηγόρος
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νομού Έβρου

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ.
ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΣΟΥ ΕΙΣΑΙ.
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΣ!