ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

καπη - κολυμβητηριο αλεξανδρουπολης

Επίσκεψη του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης σε Β’ ΚΑΠΗ και Κλειστό Κολυμβητήριο

Δύο σημαντικά έργα παραδίδονται σύντομα στους πολίτες

Το Β’ ΚΑΠΗ και το Κλειστό Κολυμβητήριο επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Γιώργος Αλεξανδρής, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των δύο έργων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλεξανδρής επισκέφθηκε το Β’ ΚΑΠΗ, συνοδευόμενος από την επιβλέπουσα του έργου, κ. Παρασκευή Καρκάνη, καθώς και από ομάδα μελών του ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την ενημέρωση της επιβλέπουσας μηχανικού, το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 95% και θα παραδοθεί
εντός του μήνα.

Ο κ. Αλεξανδρής επισκέφθηκε επίσης το Κλειστό Κολυμβητήριο, συνοδευόμενος από εκπροσώπους των κολυμβητικών συλλόγων της Αλεξανδρούπολης, καθώς και από στελέχη των αναδόχων εταιρειών, που έχουν αναλάβει τα έργα της κατασκευής του κτιρίου και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου. Σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, κ. Νίκου Στασινάκη, το Κολυμβητήριο θα παραδοθεί στο Δήμο σε διάστημα ενός μήνα, περίπου.

Το νέο Κολυμβητήριο αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες αθλητικές υποδομές στη χώρα μας, με πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών 50Χ25μ, πισίνα προπαίδευσης 10Χ12μ, αποδυτήρια, χώρους συγκέντρωσης αθλητών και κοινού, κυλικεία, γραφεία διοίκησης και ειδικό χώρο για τους δημοσιογράφους.