ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

δηλωση χριστοδουλου

Του Πασχάλη Χριστοδούλου υποψηφίου Δημάρχου Σουφλίου
για τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη 2010

Πέρα από τις αυτονόητες και ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες που ψήφισαν με βάση τον καθαρό και αυτοδιοικητικό λόγο, το σχέδιο για την επόμενη μέρα, την ξεκάθαρη και χωρίς ιδιοτέλεια επαφή με όλους, οφείλω να καταθέσω το σεβασμό, την εκτίμηση και την απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όλους αυτούς που έδωσαν αυτόν το συναρπαστικό αγώνα των τριών εβδομάδων. Κυρίως στους υποψηφίους συμβούλους αλλά και στους πολλούς φίλους του συνδυασμού μας.

Η επόμενη μέρα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Εμείς κινηθήκαμε στην κατεύθυνση της ενότητας των δυνάμεων όλου του Δήμου. Οι πολίτες έκαναν άλλη επιλογή την οποία σεβόμαστε. Άλλωστε οι ηγεσίες είναι πάντα επιλογές των πολιτών τους οποίους και εκφράζουν.

Για το συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΥΝΟΧΗ αρχίζει ένας νέος αγώνας. Η διαφάνεια, η χρηστή διαχείριση, η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Σουφλίου θα είναι οι αρχές πάνω στις οποίες θα πορευθούμε.

Εύχομαι καλή θητεία στη νέα δημοτική αρχή.




Σουφλί, Νοέμβριος 2010