ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

συναντηση ζαμπουνιδη νικολαου

Το νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου συνοδευόμενη από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, Γιώργο Ούστογλου, Ανδρέα Καφετζή, και Γιώργο Κιζιρίδη.
Η συνάντηση, έγινε μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ενώ ο νομάρχης ενημέρωσε την επικεφαλής της «Κοινωνικής Συμμαχίας» αλλά και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρονιά στο χώρο ευθύνης του.
Οι υποψήφιοι ζήτησαν να πληροφορηθούν για επιμέρους ζητήματα, ενώ με το τέλος της συνάντησης ο κ.Ζαμπουνίδης ευχήθηκε «δύναμη στο συνδυασμό και στα στελέχη του μέχρι το
τέλος της προεκλογικής περιόδου».
Αμέσως μετά, επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΟΣΕ και του Ταχυδρομείου, τα Δικαστήρια, το Λιμεναρχείο ενώ συναντήθηκαν και με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ.
Το πρωί της Τετάρτης οι υποψήφιοι της Κοινωνικής Συμμαχίας θα επισκεφθούν το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργο Αλεξανδρή.