ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

μετεωριτης και οχι ufo στον ουρανο της κεντρικης μακεδονιας

Αναστατωθηκσν τα τηλεφωνικα κεντρα των ΜΜΕ στη Θεσσαλονικη με εντρομους κατοικους του νομου και των γυρω περιοχων που ανεφεραν οτι ειδαν στον ουρανο της κεντρικης Μακεδονιας UFO. Ηταν λιγο πριν τις 8:30 οταν ο ουρανος φωτιστηκε απο εκατομμυρια φωτεινα αντικειμενα σε ενα ...

τρελο χορο οπως περιεγραφαν. Ωστοσο αλλα δεν ηταν ΑΤΙΑ οπως πιστεψαν πολλοι αλλα το αστρολογικο φαινομενο των Λεωντιδων.

Το εντυπωσιακό φαινόμενο της «Βροχής των Λεοντιδών» άρχισε να εμφανίζετε και φέτος με αποκορύφωμα τη νύχτα της 17ης προς 18ης Νοεμβρίου και θα είναι ορατό από τη 1 μέχρι τις 4.30 τα ξημερώματα υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει ξαστεριά.

Η μεγαλύτερη καταιγίδα διαττόντων που παρατηρήθηκε ποτέ ήταν η Καταιγίδα των Λεοντιδών στις 12 προς 13 Νοεμβρίου του 1833, όταν το φαινόμενο θύμιζε εκρήξεις πυροτεχνημάτων από μία ροή δεκάδων μετεώρων κάθε δευτερόλεπτο που διήρκεσε επί ώρες. Ενας ιστορικός μάλιστα το 1878 τη θεώρησε ένα από τα 100 πιο σημαντικά γεγονότα των ΗΠΑ. Το γεγονός απεικονίστηκε σε πολλά έργα τέχνης, ενώ αρκετοί κοινωνιολόγοι απέδωσαν στο συγκεκριμένο φαινόμενο τον πυρετό για τη θρησκεία που επηρέασε τα επόμενα χρόνια την κοινωνική εξέλιξη και τον σύγχρονο χαρακτήρα των ΗΠΑ.

Τα επόμενα χρόνια τα ίχνη του κομήτη χάθηκαν και θεωρήθηκε ότι είχε μάλλον διαλυθεί μέχρις ότου ανακαλύφθηκε και πάλι το 1965 όταν προσπέρασε τη τροχιά της Γης σε απόσταση λίγο μεγαλύτερη απ αυτήν της Σελήνης. Εναν χρόνο αργότερα, στις 17 Νοεμβρίου



1966, στις κεντρικές και δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες δεκάδες χιλιάδες διάττοντες στόλισαν και πάλι τον νυχτερινό ουρανό για είκοσι τουλάχιστον λεπτά με ρυθμό 200.000 έως 1.000.000 διαττόντων την ώρα.
Μέχρι και εκατό διάτοντες αστέρες θα φωτίζουν κάθε ώρα τον νυχτερινό ουρανό τα ξημερώματα της 18/11, καθώς η Γη διέρχεται αυτή την εβδομάδα από την ουρά ενός κομήτη. Tο 1966 δεκάδες χιλιάδες μετέωρα εισέρχονταν στην ατμόσφαιρα κάθε ώρα.

www.seleo.gr News