ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (ξανθης)

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ
Την 08.11.2010 και ώρα 20.30’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ένας 45χρονος ημεδαπός ο οποίος εισήλθε σε κατάστημα (οπωροπωλείο) και με την απειλή κατσαβιδιού εξανάγκασε την υπάλληλο που εργαζόταν εκεί να του παραδώσει το ποσό που βρισκόταν στην ταμειακή μηχανή (3,5 €) και αποτελούσε μέρος των εισπράξεων.
Στην κατοχή του ανωτέρω δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
α. ένα (01) μεταλλικό μαχαίρι συνολικού μήκους 21 εκατοστών με μήκος λεπίδας 10 εκατοστά
β. τρία κατσαβίδια,
Ο ανωτέρω δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ
Την 09.11.2010 και ώρα 00.30΄στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί πολίτες Βουλγαρίας 25 και 26 ετών οι οποίοι κατείχαν από κοινού ένα πτυσσόμενο γκλομπ μήκους 55 εκατοστών, ένα μαχαίρι μήκους 16 εκατοστών και μια μηχανή παραγωγής ηλεκτρικής εκκένωσης (teaser).
Τα όπλα κατασχέθηκαν, ενώ οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, που διενεργεί την προανάκριση, θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.