ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

δηλωση χαμαλιδη για εγκαινια κολυμβητηριου ορεστιαδας



Με αφορμή τα εγκαίνια του κολυμβητηρίου της Νέας Ορεστιάδας, ο υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό “ΝΕΑ ΑΡΧΗ”, Λευτέρης Χαμαλίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Επιβεβαίωση “ανικανότητας” και “ανεπάρκειας” αποτελεί η “τελετή εγκαινίων” του κλειστού κολυμβητηρίου της Νέας Ορεστιάδας, από το νυν και απερχόμενο, από την ερχόμενη Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, δήμαρχο Ορεστιάδας. Αφού για 4 ολόκληρα χρόνια δεν κατάφερε να το θέσει σε λειτουργία, ενώ ήταν κατασκευαστικά ολοκληρωμένο, κι ενώ δεσμευόταν για την άμεση λειτουργία του στην αρχή της θητείας του, επέλεξε να το “εγκαινιάσει”, μόλις τρεις ημέρες, πριν τις επαναληπτικές εκλογές.. Το άγχος και η αγωνία της ψηφοθηρίας είναι “κακός” σύμβουλος και αν νομίζει ο κ. Μουζάς ότι μπορεί να “παίξει” με τη νοημοσύνη των δημοτών είναι πολύ γελασμένος. Το μόνο που θα καταφέρει ο απερχόμενος δήμαρχος είναι να “πνίξει” στο κολυμβητήριο τις προσωπικές του φιλοδοξίες, γιατί μόνο γι' αυτές ενδιαφέρεται. Για τις παραστάσεις σας δεν κόβουμε εισιτήριο κ. Μουζά. Το εξιτήριό σας από το δήμο Ορεστιάδας περιμένουμε το βράδυ της Κυριακής, για να μπει επιτέλους ένα τέλος και να κλείσει η αυλαία μιας τραγικής 4ετίας. Γιατί δεν είναι μόνο το κολυμβητήριο. Είναι το 3ο τμήμα του Δ. Π. Θ που ποτέ δε μπορέσατε να φέρετε, κι ας υπήρχε η απόφαση της Συγκλήτου. Είναι το 1, 5 εκ. Ευρώ που χάσατεχάσατε για το πολιτιστικό κέντρο. Είναι η απώλεια των προγραμμάτων “βοήθεια στο σπίτι” και “κοινωνική μέριμνα” γιατί κάνατε λάθος στην κατάθεση της πρότασης. Είναι η “βρώμικη πόλη” που καθημερινά αντικρίζει ο πολίτης. Αποτύχατε στα απλά, αποτύχατε να δώσετε προοπτική και “αύριο” σ' αυτό το δήμο. Είναι η ώρα για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ που θα βάλει τέλος στον κατήφορο, θα ξαναφέρει το χαμόγελο και την ελπίδα. Αυτός ο δήμος αξίζει πολλά περισσότερα.”


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΑ ΜΑΥΡΙΔΗ.

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΑΜΑΛΙΔΗ.

ΟΧΙ ΜΟΥΖΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...δεν ανήκω στο χώρο σου και την προηγούμενη Κυριακή δεν σε ψήφισα, σε γουστάρω όμως με χίλια και αυτή την φορά θα σε τιμήσω...απλά μην μας απογοητεύσεις και εσύ ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΧΑΜΑΛΙΘΔΗ , ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΔΡΑ ΞΕΡΕΤΕΝΠΟΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.... ΟΧΙ ΤΟ ΘΡΑΝΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,,,,

ΑΛΛΑ ΤΟΝ Π...ΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΜΟΥΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.ΜΠΡΑΒΟ κ.ΜΟΥΖΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ.ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΨΗΦΙΣΑ ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΛΟΓΩ ΤΟΠΙΚΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΑΓΚΟΤΟ ΜΟΥΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...