ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ανετη επικρατηση λαμπακη


Από www.telegramm.gr Άνετη επικράτηση Λαμπάκη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Στο 21,23% των εκλογικών τμημάτων, ο κ. Λαμπάκης προηγείται με 54.41% έναντι 45,59% του κ. Αλεξανδρή.

Λίγα λεπτά πριν τις 9, εν μέσω θερμής υποδοχής, έκανε την εμφάνισή του στο εκλογικό του κέντρο ο νέος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Ο κ. Λαμπάκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και επευφημίες, τόσο από τους συνεργάτες του, όσο και από τους ψηφοφόρους του. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον στενό του συνεργάτη Χρήστο Γερακόπουλο, ο κ. Λαμπάκης, στις πρώτες του δηλώσεις, εμφανώς συγκινημένος, έκανε λόγο για έναν νέο Δήμο Αλεξανδρούπολης, κρυστάλλινο σε θέματα διαφάνειας, δίχως πελατειακές σχέσεις.

Έκπληξη προκάλεσε η εμφάνιση του Γιώργου Αλεξανδρή, ο οποίος μετέβη στο εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του, προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του. Ο κ. Αλεξανδρής είπε χαρακτηριστικά πως «από Δευτέρα ξεκινά η ενημέρωση για τη νέα δημοτική αρχή, για το καλό της πόλης μας».