ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

μηνυμα γιαννακιδη

Το αποτέλεσμα των εκλογών σηματοδοτεί μία μεγάλη και αδιαμφισβήτητη νίκη. Μία νίκη όλων των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Σήμερα η Περιφέρεια γυρίζει σελίδα. Οι πολίτες της γράφουν την δική τους ιστορία. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να σφίξω το χέρι όλων εκείνων που πίστεψαν στην ανάγκη διαμόρφωσης μίας ενιαίας περιφερειακής συνείδησης ως μόνου δρόμου για το μέλλον.
Η επόμενη μέρα είναι επιβεβλημένο να μας βρει όλους μαζί συμμέτοχους στην νέα αναπτυξιακή προοπτική στην οποία όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως καταγωγής, τόπου κατοικίας, θρησκευτικής πεποίθησης και κομματικής τοποθέτησης θα έχουν την ίδια θέση.
Πρώταγμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ η σύνθεση και η συμμετοχή όλων. Καλώ όλους τους πολίτες να γίνουν συμμέτοχοι αυτής της νέας πρόκλησης . Η εποχή είναι δύσκολοι και οι καιροί «ου μενετοί».
Ευχαριστώ τέλος τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες και όλους τους υποψηφίους συμβούλους που έδωσαν έναν δύσκολο και πολλές φορές αντίξοο αγώνα. Το ταξίδι είναι δύσκολο και απαιτεί θυσίες. Είμαι βέβαιος όμως ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Είναι το χρέος απέναντι στα παιδιά Μας.