ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 31-10-2010 και ώρα 17.05΄ στο 1ο χλμ. της Εθνικής οδού Αλεξ/πολης - Ορεστιάδας, δίκυκλη μοτ/τα που οδηγούσε 24χρονος συγκρούσθηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτ/τα που οδηγούσε 29χρονος και στη συνέχεια η δεύτερη μοτ/τα συγκρούσθηκε πλάγια με Ι.Χ.Ε.αυτ/το, που οδηγούσε 43χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο οδηγός της πρώτης μοτ/τας και να μεταφερθεί στο Π.Γ.Ν.Αλεξ/πολης.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο οδηγός της δεύτερης μοτ/τας οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,27 mg/l και σε βάρος του βεβαιώθηκε παράβαση.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 31-10-2010 και ώρα 20.15΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ.Αλεξ/πολης, ένας (1) 19χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στον Δημοτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων της πόλης, σε γενόμενο έλεγχο που διενήργησαν οι Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε./Α.Δ.Αλεξ/πολης στον ανωτέρω δράστη, βρήκαν στην κατοχή του μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -0,4- γραμμαρίων.
Η ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.