ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ανακοινωση σπαρακου

Ερώτηση προς τους Υποψήφιους Δήμαρχους Κομοτηνής,
κ.κ. Γ. Πετρίδη και Δ. Κοτσάκη

Καθώς βρισκόμαστε ελάχιστες μέρες πριν τη δεύτερη Κυριακή των τοπικών εκλογών, ως Παράταξη πολιτών θα θέλαμε την προεκλογική τοποθέτηση των δύο υποψηφίων σχετικά με την περίπτωση του συνδυασμού "Πρώτο βήμα για την Ισότητα" και για τυχόν «αξιοποίηση» των στελεχών του στην αυριανή διαχείριση του Δήμου Κομοτηνής.
Ο εν λόγω συνδυασμός έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα της πόλης με την προσβλητική για τη χώρα μας ονομασία του, την προκλητική για την κοινή λογική επιχειρηματολογία του, την ενίοτε ανοιχτά ανθελληνική ορολογία του (βλέπε τις αναφορές σε προεκλογικές ομιλίες κορυφαίου υποψηφίου του σε «εχθρούς») και την εν γένει διχαστική στάση του.
Με δεδομένο πως η κυρία Σιμπέλ Μουσταφάογλου παραμένει μέλος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο και στηρίζει τον Συνδυασμό «Κοινωνία πολιτών», θα θέλαμε τις τοποθετήσεις και των δύο υποψηφίων για το αν θα συνεργαστούν μετεκλογικά με μέλη του ως άνω συνδυασμού. Εμείς στον «Σπάρτακο» έχουμε από καιρό επισημάνει πως το μόνο κέντρο που φροντίζει για την ύπαρξη εθνικών, φυλετικών και θρησκευτικών διακρίσεων είναι το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή, το οποίο στήριξε ανοιχτά τον συνδυασμό της κυρίας Μουσταφάογλου. Οι μειονοτικοί ψηφοφόροι στη μεγάλη πλειοψηφία τους είχαν την τόλμη να γυρίσουν την πλάτη τους στα κηρύγματά της. Ας έχουν και οι πλειονοτικοί πολιτευτές την τόλμη να πουν δυό σταράτες κουβέντες για το ζήτημα!
ΣπάρτακοςΠαράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής