ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

στην τουρκια για δουλεια

Πριν μερικές δεκαετίες οι Έλληνες μετανάστευαν στην Αυστραλία, τη Γερμανία ή τις ΗΠΑ, ενώ τη δεκαετία του ’90 η Ελλάδα μεταβλήθηκε σε τόπο εισροής μεταναστών. Σήμερα η κατάσταση αλλάζει με τον πιο εμφατικό τρόπο. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής δεκάδες αιτήσεις ανέργων Ελλήνων φθάνουν κατά τους τελευταίους μήνες στο ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης με στόχο την εύρεση εργασίας. Πτυχιούχοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ...
χτυπούν την πόρτα του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδας αποφασισμένοι να μεταναστεύσουν στην γειτονική χώρα επειδή όπως λένε υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και καριέρας. Το φαινόμενο γίνεται ολοένακαι πιο έντονο δηλώνουν οι αρμόδιοι, σημειώνοντας ότι στην Τουρκία με τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης αυτή την εποχή δραστηριοποιούνται περισσότερες από 400 επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων.
fimotro