ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ευχαριστηριο

Νιώθω ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνδημότες μου, οι οποίοι εν μέσω του δυσμενέστατου στα αυτοδιοικητικά χρονικά κλίματος, λόγω της πολιτικής και οικονομικής συγκυρίας, προσήλθαν στις κάλπες την περασμένη Κυριακή 7 Νοεμβρίου του 2010 και με επιβράβευσαν με 717 ψήφους.
Από μόνο του το πλήθος των ψήφων με γεμίζει με απίστευτη ικανοποίηση, αλλά συνάμα και πολλές ευθύνες απέναντι σας, γιατί σαν Συνδυασμός ΄΄ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄ για τον νέο Διευρυμένο Δήμο Αλεξανδρουπόλεως έχουμε παρουσιάσει ένα άρτια συγκροτημένο και ρεαλιστικά υλοποιήσιμο Πρόγραμμα. Πρόγραμμα το οποίο θα αρχίσουμε να υλοποιούμε βήμα-βήμα άμα τη ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου μας στις 1-1-2011.
Σας καλώ λοιπόν να δώσετε την προσεχή Κυριακή 14 Νοεμβρίου του 2010 ένα ηχηρό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες με την ψήφο σας στο δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών για τον Νέο Διευρυμένο Δήμο Αλεξανδρουπόλεως και να αναδείξετε σε πρώτη δύναμη την Δημοτική Παράταξη ΄΄ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄ και σε Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τον Βαγγέλη τον Λαμπάκη. Στις 14 Νοεμβρίου αλλάζουμε σελίδα στον Δήμο μας αφήνοντας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας την αδιαφάνεια, την μετριότητα, την φαυλότητα και την διασπάθιση του Χρήματος, που προέρχεται από όλες και όλους σας, μέσω των δημόσιων και δημοτικών φόρων που καταβάλετε συνε-πέστατα εδώ και χρόνια.
Στις 14/11/2010 το δίλημμα είναι ένα και μοναδικό: ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΗΓΗΤΟΡΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΄΄ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄ Ή ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ!!!
Με απεριόριστη εκτίμηση,
Χρήστος Κ. Γκιουμουσίδης
Γεωτεχνικός-Δασολόγος

http://gatzoli.blogspot.com/2010/11/blog-post_7410.html#more