ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

οικολογια αλληλεγγυη - ομαδα εβρου

Το βράδυ της Κυριακής 7ης Νοεμβρίου, χάρη στη δική σας υποστήριξη, ο συνδυασμός «Οικολογία- Αλληλεγγύη» εξέλεξε τον Θανάση Μακρή, ως πρώτο σύμβουλο σε β΄βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης από τον οικολογικό χώρο, στην Αν.Μακεδονία και Θράκη. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αποφασή σας να στηρίξετε το πρόγραμμά μας, τόσο μέσα από την κάλπη, όσο και πέρα από αυτή.
Διαπιστώσαμε μια θερμή υποδοχή προς τις θέσεις και το πρόγραμμά μας και αυτό μας γεμίζει με δύναμη για να δουλέψουμε αποφασιστικά στους άξονες των ιδεών που αντιπροσωπεύουμε. Και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.
Είναι πολύ νωπή η απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Υδάτων της Βουλγαρίας να επιστρέψει την περιβαλλοντική μελέτη για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, ως μια έκθεση γεμάτη λάθη και παραλείψεις, ενώ η αντίστοιχη αντίδραση των ελληνικών αρχών είναι η σιωπηρή αποδοχή της.
Είναι πολύ νωπός ο νέος κύκλος φημολογίας (σύμφωνα και με το telegramm.gr) για κατασκευή πυρηνικού σταθμού στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Βόρειο Έβρο.
Αυτές είναι οι λύσεις που προβάλλουν για τον τόπο μας. Άνευ όρων πετρελαιαγωγός, χρυσωρυχεία, πυρηνικά εργοστάσια.
Σ’αυτές τις προτάσεις δεσμευόμαστε να ασκούμε κριτική και να προσπαθήσουμε να αντρέψουμε.
Σ΄αυτές τις προτάσεις δεσμευόμαστε να αντιτείνουμε το σχέδιο μας για
• την ενίσχυση της βιολογικής γεωργίας,
• την ενίσχυση της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές
• την ενδυνάμωση της πράσινης επιχειρηματικότητας
• την ενίσχυση του οικοτουρισμού
• την επένδυση στη γνώση των νέων Εβριτών
Όλες αυτές τις προτάσεις που μεταφράζονται σε δυναμική πολλών «πράσινων» θέσεων εργασίας με σημείο αναφοράς το μέλλον, σεβασμό και ανάδειξη του περιβάλλοντος και ευημερία για όλους τους κατοίκους και όλες τις περιοχές του Έβρου, δεσμευόμαστε να τις κάνουμε πράξη και σας προσκαλούμε, όλοι μαζί, να διαμορφώσουμε το μέλλον του Έβρου, όπως το ονειρευτήκαμε.