ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

κατα συνειδηση ο μαυριδης

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, για την ανάδειξη αιρετών στον Α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, έξι χιλιάδες εξακόσιοι συμπολίτες, μας τίμησαν με την ψήφο τους και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστό.

Δώσαμε έναν αγώνα τίμιο, ειλικρινή και ηθικό, παρουσιάζοντας τις αρχές, τις θέσεις και το πρόγραμμά μας, για την λειτουργία του Νέου Δήμου Ορεστιάδας.

Δεσμευόμαστε απέναντι σε ΟΛΟΥΣ τους συνδημότες μας ότι θα ασκήσουμε με συνέπεια, ειλικρίνεια και εργατικότητα τα καθήκοντα τα οποία μας ανέθεσαν, με γνώμονα την ισότιμη μεταχείρισή τους, την ευημερία τους και την πρόοδο του ΔΗΜΟΥ μας, ώστε να βρεθούμε όλοι στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, που αγκάλιασαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχονταν και να τους διαβεβαιώσω ότι, βασιζόμενοι πάντα στις αρχές του συνδυασμού μας, θα συνεχίσουμε το όμορφο ‘’ταξίδι’’ μας.

Ζητήσαμε την ψήφο των συμπολιτών μας στον πρώτο γύρο και δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ πρόθεση να επηρεάσουμε την επιλογή τους, στο δεύτερο. Θα πρέπει να αντιληφθούν ΟΛΟΙ, ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που οι δημοτικές παρατάξεις διαπραγματευόταν ή καθοδηγούσαν την ψήφο των πολιτών.

Για τις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου, πιστεύοντας πάντα στην αλάνθαστη κρίση των συνδημοτών μας, τους καλούμε να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και να αποφασίσουν ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Να αναδείξουν τη νέα δημοτική αρχή με μοναδικό γνώμονα το καλό του ΔΗΜΟΥ μας, με μόνη σημαία την αυτοδιοίκηση.

Η αυτοδιοίκηση στην πρώτη γραμμή!!
Βασίλης Μαυρίδης
Επικεφαλής Συνδυασμού
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσκεμμένο λάθος έκαναν στις σημερινές τους συνεντεύξεις στην TV Δελτα ο κ. Πεταλωτης και ο κ. Γιαννακίδης σε ότι αφορα την εκλογή της 5νταδας των μουσουλμάνων περιφερειακων συμβουλων και ομιλούν 5 στους 51.
Οι κάτοικοι της Ροδόπης ομιλουν για την πλειοψηφια τους στη Ροδοπη,
είναι 5 στους 9.
Ρυθμιστες στη Ροδοπη οι μεταφερομενοι εξ ανατολων, με δαπανες του κ. Γιαννακιδη.

Ανώνυμος είπε...

Μπα!! Βασίλη τώρα θυμήθηκες τη συνείδηση? Όταν ζητούσες χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία, άλλη ήταν η "συνείδηση"? Κρίμα. Νέος πολιτικός - παλιές πρακτικές - κανένα μέλλον! ο Βόρειος Έβρος ξέρει τι θα ψηφίσει. Δε θα είναι ο μόνος πράσινος Δήμος στον Έβρο, για να τους πούμε και μπράβο που μας ρήμαξαν!