ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (αλεξανδρουπολης)

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ (3) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 13-11-2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας τριών (3) λαθρομεταναστών, με Ι.Χ.Ε. αυτ/το.
Συγκεκριμένα, την 13.30΄ ώρα της 13-11-2010, στη διασταύρωση Προβατώνα με την Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Ορεστιάδος, Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, διενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε42χρονος αλλοδαπός, με συνοδηγό45χρονη ομοεθνή του. Κατά τον διενεργηθέντα έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τρεις (3) αλλοδαποί που επίσης επέβαιναν στο αυτοκίνητο, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά δελτία ταυτότητας των Βουλγαρικών αρχών.
Οι λαθρομετανάστες εισήλθαν λάθρα στη χώρα μέσω του ποταμού Έβρου πρωινές ώρες της 13-11-2010 και πλησίον του χωριού Λυκόφη επιβιβάσθηκαν στο όχημα.
Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτ/το, τα πλαστά δελτία ταυτότητας, πέντε (5) κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 1.520 Λέβα Βουλγαρίας.
Οι συλληφθέντες, 2 διακινητές και 3 λαθρομετανάστες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ.Τυχερού.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΠΛΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ
Συνελήφθη την 13-11-2010 και ώρα 09.00΄, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης, μία 31χρονη ημεδαπή, για αντίσταση, απλή σωματική βλάβη, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή.
Συγκεκριμένα, περί ώρα 03.00΄ της 13-11-2010, η ανωτέρω μετέβη στην οικία 55χρονου, παρέμεινε εκεί παρά τη θέληση αυτού και της 52χρονης συζύγου του, τους απείλησε με λόγια και τους εξύβρισε με ακατανόμαστες φράσεις. Κλήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης, οι οποίοι της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Τμήμα, στα πλαίσια εφαρμογής της αυτόφωρης διαδικασίας, καθόσον οι παθόντες ήθελαν να υποβάλουν έγκληση σε βάρος της. Η 31χρονη προέβαλε αντίσταση, χτύπησε και εξύβρισε τη μία από τους Αστυνομικούς που επιλήφθηκαν του επεισοδίου.
Η δράστιδα και η παθούσα Αστυνομικός μετέβησαν στο Γ.Π.Ν. Αλεξ/πολης για παροχή πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου εξήλθαν την ίδια ημέρα και ώρα 06.00΄.
Η ανωτέρω συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξ/πολης παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ /κών Αλεξ/πολης.