ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

μανη - μεταξαδες

Νικηφόρα πέρασε και από την έδρα του Εθνικού Μάνης, η Αναγέννηση Μεταξάδων επικρατώντας με το τελικό 0-1. Το γκολ πέτυχε για τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα ο Τσομπανούδης στο 61' όταν εκμεταλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή σε εκτέλεση κόρνερ του Δοϊνούδη. Πολλές ευκαιρίες χάθηκαν και από της δύο ομάδες σε ένα ιδιαίτερα ανοικτό παιχνίδι που ευχαρίστησε τους περίπου 150 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μάνης. Εντούτοις τον αγώνα στιγμάτησε ο σοβαρός τραυμάτισμος του Λευτέρη Τσιαφάκη της Μάνης ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο στο 32'. Ο τραυματισμός προήλθε σε εντελώς ανύποπτη φάση όταν ο πλάγιος της Μάνης συγκρούστηκε με τον Δοϊνούδη των Μεταξάδων και ο δεύτερος έπεσε άθελά του πάνω στον πρώτο, πέφτοντας και οι δύο με δύναμη στο έδαφος. Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι παίκτες της Μάνης εύχονται στον συμπαίκτη τους ταχεία ανάρρωση, η οποία δεν μπορεί ακόμα να υπολογιστεί, καθώς η πρώτη εκτίμηση από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κάνει λόγο για κάταγμα δεξιάς και αριστερής κλείδας και εξάρθρωση ώμου.
Διαιτητές:Σκινδρής - Τσεμαλίδης - Χρήστου
ΜΑΝΗ: Συριτούδης, Ζαχαρνούδης, Τσινούδης, Γκιντίδης Στρ., Κισσούδης, Τσιαφάκης (32' Τοπαλίδης), Λιάσου (62' Πουρζιτίδης), Βλάχος, Φουτσιτζής, Κονακλής, Κελεσίδης.
ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ: Ντινούδης, Καπουλούς, Καδόπουλος Ε. (71' Καδόπουλος Χ.), Τζίνης, Τσομπανούδης, Μυλωνάς, Δοϊνούδης, Κοκκινίδης, Ελευθεριάδης, Δαρβούδης (85' Τερζούδης), Χατζηανδρέου (79' Κατόγλου)