ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ευχαριστηριο

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν και με στήριξαν σε αυτόν τον ωραίο αγώνα που δώσαμε για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον τόπο μας, τον Έβρο.
Οι πολίτες που συστρατεύθηκαν με την «Περιφερειακή Αναγέννηση», έδωσαν μια ποιοτική ψήφο για να πάει ο τόπος μπροστά. Με κεντρικό πολιτικό μας άξονα το προσκλητήριο για την ανάπτυξη της περιοχής μας καταφέραμε σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να καταστήσουμε ένα πολύ μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος, κοινωνούς των θέσεων και των αξιών μας.

Οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Εμείς λάβαμε το μέρος εκείνο που αντιστοιχεί σε μας και το αξιολογούμε. Ευχόμεθα και ο νικητής των εκλογών να έλαβε και εκείνος το μήνυμα που του έστειλαν οι πολίτες το οποίο είναι σαφές και ξεκάθαρο όσον αφορά τηνΑνατολική Μακεδονία και Θράκη.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τους συγγενείς και φίλους, οι οποίοι θυσίασαν τον προσωπικό τους χρόνο, για να με βοηθήσουν να ανταπεξέλθω στον προεκλογικό μου αγώνα.

Γκακίδης Αθανάσιος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Ενότητας Νομού Έβρου με την
Περιφερειακή Αναγέννηση

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την αλλη φορα για δημαρχος προεδραρα μου!