ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ναυαγησαν οι υπουργοι του πασοκ στην ανατολικη μακεδονια και θρακη. μονο ενας διεσωθη!

Αναγνώστης
Το ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη έχει 5 υπουργούς, έναν σε κάθε νομό. Ας δούμε πώς τα πήγαν στις εκλογές αυτές:


Έβρος/ Ντόλιος (Υφυπουργός ΥΠΕΣ) Στην Περιφέρεια το ΠΑΣΟΚ χάνει με 7,64 μονάδες, στο δήμο Αλεξανδρούπολης ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτος (έστω και με ελάχιστη διαφορά) και μένει εκτός του β γύρου. Στον Έβρο δε είχε έρθει τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ολόκληρο κυβερνητικό κλιμάκιο προεκλογικά.


Ξάνθη/ Ξυνίδης (Αν. Υπ. Οικονομικών κ Ανάπτυξης, πρώην Γραμματέας ΠΑΣΟΚ) Στην περιφέρεια το ΠΑΣΟΚ χάνει με 6,23 μονάδες (κατακρημνίζοντας το ποσοστό του 58,7 των εθνικών εκλογών). Στο δήμο Ξάνθης ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ παίρνει 35,9 και μένει 12,43 μονάδες πίσω από το σημερινό δήμαρχο.


Καβάλα/ Τιμοσίδης (Υφυπουργός Υγείας) Στην περιφέρεια το ΠΑΣΟΚ χάνει με 4,29 μονάδες ενώ στο δήμο Καβάλας ο σημερινός δήμαρχος (ΠΑΣΟΚ) προηγείται με μία μόλις μονάδα του υποψηφίου της ΝΔ και σημερινού νομάρχη Καβάλας.


Δράμα/ Αηδόνης (Υφυπουργός Υγείας) Στην Περιφέρεια το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά χάνει με μόλις μία μονάδα διαφορά. Στο δήμο Δράμας ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται 11 μονάδες πίσω από το σημερινό δήμαρχο.


Κομοτηνή/ Πεταλωτής (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος) Ο μοναδικός που έχει πραγματικά θετικά αποτελέσματα. Στην Περιφέρεια το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 25,75 (!!) μονάδες- διασώζοντας για την ώρα το συνδυασμό που βρίσκεται πίσω σε όλους τους άλλους νομούς. Στο δήμο Κομοτηνής, παρά τα προβλήματα με τη Σιμπέλ, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ προηγείται με 13 μονάδες του σημερινού δημάρχου.



http://taxalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_4959.html

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια καλό θα ήταν να αναρωτηθούμε όλοι γιατί μόνο στη Ροδόπη! Ποιες υπόγειες διαδρομές οδηγούν σε παντοκρατορία του ΠΑΣΟΚ στο νομό -ειδικά στις Νομαρχιακές- χρόνια τώρα? και ποιοι βολεύονται και δε μιλάνε?