ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

αναφορες ρενταρη

Δύο αναφορές προς τα αρμόδια υπουργεία σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Σαμοθράκης κατέθεσε η Βουλευτής Έβρου ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή- Τέντε.
Η κα Ρενταρή επικαλούμενη τις ανακοινώσεις του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης, ζητά εξηγήσεις από τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη στην πρώτη, σχετικά με τις πληροφορίες που κάνουν λόγο ότι το στρατόπεδο του νησιού (ΤΔ/41 ΣΠ) υποβιβάστηκε σε χαμηλής επάνδρωσης από υψηλής που ήταν μέχρι πρόσφατα.
Όπως τονίζει στο κείμενο της αναφοράς της προς τον κ. Βενιζέλο, το γεγονός αυτό, αν τελικά ισχύσει, επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την δυσμενή οικονομική κατάσταση του νησιού αφού ο στρατός ήταν η μόνη πηγή εσόδων για την τοπική οικονομία.
Στην δεύτερη αναφορά προς την κα Κατσέλη, η κα Ρενταρή ζητά από την αρμόδια υπουργό ναενημερωθεί σχετικά με το καθεστώς που ισχύει στην πληρωμή εισφορών των επαγγελματιών του νησιού της Σαμοθράκης, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι ιδιαιτερότητες του νησιού.