ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

παγκοσμια ημερα ψυχικης υγειας

Την Κυριακή 10-10-2010, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο χώρο έξω από το Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης τις πρωινές ώρες 11.00-13.00 κατά τις οποίες εκτέθηκαν έργα των μελών του Κέντρου Ημέρας του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης και 19.00-23.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης κατά τις οποίες παραγματοποιήθηκε ομιλία-συζήτηση γύρω από το στίγμα για την ψυχική ασθένεια και παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου "Βγάλ' τον ΔΙΟΝΥΣΟΣ σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Ιωάννης Ναϊτίδης ως εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου και ο Γεώργιος Παντσίδης ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής. Για τις κοινωνικές προεκτάσεις του στίγματος μίλησε η ιατρός Ιωσηφίνα Παπαγεωργίου και για το στίγμα της ψυχικής ασθένειας ο λέκτορας της Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής Θεοφάνης Βορβολάκος. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντινομάρχης Έβρου κ. Κωνσταντίνος Ιωαννάκης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Λασκαράκης.

Τις εκδηλώσεις οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου και η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής σε συνεργασία με τον Τομέα Ψυχιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η Νομαρχία Έβρου.

Θερμές ευχαριστίες για την επιτυχία της εκδήλωσης σε όλους τους παρευρισκόμενους, όλα τα ενημερωτικά site, τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης, όπως επίσης και στους ηθοποιούς του ΔΙΟΝΥΣΟΥ για την άψογη συνεργασία τους και για τον επαγγελματισμό τους που εξασφάλισαν την επιτυχία της εκδήλωσης.