ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

βαλκανικοι αγωνες badmitnon

Οι βαλκανικοί αγώνες στην Ορεστιάδα τελείωσαν με μεγάλη επιτυχία και η παρουσία του γ.γ.α αθλητισμού κ. Μπιτσαξή έδωσε μεγάλη προβολή στους αγώνες που ήταν για την ελληνική ομοσπονδία badminton η μεγαλύτερη διοργάνωση για το 2010. Ο διοργανωτής των αγώνων και προπονητής του αθλήματος στην πόλη Κομπορόζος Λάμπρος ευχαριστεί τον δήμαρχο Ορεστιάδας ,τον πρόεδρο του ΔΑΚΟ και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για την ευκαιρία που δόθηκε στο badminton να παρουσιάσει διεθνείς αγώνες στην πόλη μας. Ακόμη ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνό και το νομαρχιακό διαμέρισμα Έβρου, τον προϊστάμενο του γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον προϊστάμενο του γραφείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όλους τους συναδέρφους που συνόδεψαν τους μαθητές της πόλης, την μπάντα της πόλης, τους υπαλλήλους του ΔΑΚΟ που εργάστηκαν για την διοργάνωση, τους μαγαζάτορες της πόλης μας που βοήθησαν, το σύλλογο Ψαράδων Έβρου, το σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος που μας προμήθεψε τα νερά των αγώνων, την EXPESS SERVISE για τα μπλουζάκια, το καφέ MOONWALK για το όμορφο βράδυ που πρόσφερε στους αθλητές και αθλήτριες όλων των αποστολών. Το badminton στην Ορεστιάδα είναι σε θέση να διοργανώνει και ένα ετήσιο τουρνουά με συμμετοχές από όλη την Ευρώπη αν το επιθυμούν οι άνθρωποι του αθλητισμού στην περιοχή.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Το οποιοδήποτε πετυχημένο τουρνουά είναι σημαντικότερο από μια πανελλήνια νίκη; Σαν προπονητής θεωρώ την πανελλήνια νίκη του πέτυχαν οι Γιαννακίδου Άννα και ο Ξανθόπουλος Στέφανος στο διπλό μικτό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών – γυναικών τον Μάη στην Πάτρα ήταν σημαντικότερο γεγονός. Είναι εξαιρετικά σημαντικό γεγονός δυο παιδιά από την πόλη μας να νικάνε όλα τα διπλά από την υπόλοιπη Ελλάδα και να είναι πρωταθλητές Ελλάδος στην μεγαλύτερη κατηγορία. Για έξι χρόνια ιδρώνουν χωρίς την παραμικρή βοήθεια σε ένα ερασιτεχνικό στην Ελλάδα άθλημα με τις μετακινήσεις πληρωμένες από τους ίδιους και νικούν όλα τα άλλα ζευγάρια από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Λάρισα , τις Σέρρες και την υπόλοιπη Ελλάδα. Όταν στα άλλα σωματεία αγωνίζονται αθλητές και αθλήτριες με συμμετοχές στην εθνική ομάδα, με κοινοτικούς αθλητές και ξένους προπονητές και καλύτερες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Η Άννα και ο Στέφανος είναι πρωταθλητές Ελλάδος για το 2009-2010 στο διπλό μικτό.
Το ίδιο ισχύει και για την νίκη στο διπλό μικτό που πέτυχαν οι Γιαννακίδου Άννα και Βαγγελτσίκη Μαρίνα στο διπλό γυναικών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 19 στις Σέρρες τον Απρίλη. Αυτά τα παιδιά πρέπει να τιμηθούν από τους ανθρώπους στην Ορεστιάδα, τα δικά μας παιδιά που μας κάνουν περήφανους και όταν τιμηθούν και στηρικτούν να είστε σίγουροι ότι θα διακριθούν και στους διεθνείς αγώνες. Στις περισσότερες πόλεις στην Ελλάδα στο τέλος του έτος βραβεύουν τους πρωταθλητές που κέρδισαν πανελλήνιους τίτλους την χρονιά που πέρασε , ας γίνει και στην Ορεστιάδα για όλα τα ολυμπιακά και μη αθλήματα. Να δώσουμε πνοή στους πρωταθλητές μας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επικίνδυνη χωματερή πετρελαϊκών αποβλήτων ο Αστακός

Η πράσινη ανάπτυξη του κ. Παπανδρέου και τα μεγάλα λόγια ενταφιάζονται στη χωματερή των αραβικών πετρελαϊκών αποβλήτων του Αστακού.
Ήδη δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που χωροθετεί την μονάδα χωρίς να έχει κατατεθεί καμία από τις επτά μελέτες που απαιτούνται, ούτε καν η μελέτη επικινδυνότητας που υποτίθεται πως ανέθεσε η κ. Μπιρμπίλη στη ΔΕΠΑ.
Μέχρι σήμερα λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG.Το 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, το οποίο προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000. Ένα ακόμη ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη το 2009 όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι.
Το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αποφεύγουν τις μεγάλες εγκαταστάσεις LPG, εμμέσως συνάγεται και από την πρόθεση των επενδυτών να εξάγουν την ηλεκτρική ενέργεια στην Ιταλία και παρ’ όλα αυτά επιλέγουν ως τοποθεσία εγκατάστασης την Ελλάδα. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή: ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
Σημειώνεται ότι πάγια τακτική της γειτονικής χώρας είναι να εγκαθιστά ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες μεγάλης όχλησης ή επικινδυνότητας σε γειτονικές χώρες, όπως συμβαίνει με τα ανθρακικά εργοστάσια σε Αλβανία και Μαυροβούνιο που θα αναπτύξουν ιταλικές εταιρείες.Ενώ εμείς?