ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

εθνικος μανης - αρδας καστανεων

Σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς όμως πολλές ευκαιρίες, ο Εθνικός Μάνης επικράτησε του Άρδα Καστανεών με 1-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Στέρνα. Το γκολ προήλθε σε αντεπίθεση του Εθνικού μετά πό κλέψιμο στο χώρο του κέντρου, όταν ο Οδυσσέας Κονακλής βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Τάσο Κελεσίδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την αντίπαλη άμυνα και να σκοράρει, περνώντας και τον τερματοφύλακα. Στο 80' λεπτό του αγώνα ακυρώθηκε γκολ του Άρδα Καστανεών ως οφσάιτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν
2-3 ακόμα καλές ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως νικήθηκαν από τον εξαιρετικό Κώστα Συριτούδη, ο οποίος διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Απογοήτευσε δυστυχώς η διαιτησία του χθεσινού αγώνα με πολλά λάθη και ανάποδα σφυρίγματα.
Διαιτητές: Δρακούδης - Στεργάτος - Ουζουνάκης
ΜΑΝΗ: Συριτούδης, Ζαχαρνούδης, Φουτσιτζής, Κισσούδης, Τσινούδης (70' Γκιντίδης Στρ.), Μαυρομμάτης, Βλάχος, Κονακλής, Καζής (80' Γκόλιας), Λιάσου, Κελεσίδης Αναστ.
ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ: Γαβριηλίδης, Χαρισιάδης (67' Πιστίκης), Γουγουλιάς, Σαραμάντης, Πεχλιβανίδης, Πασακαλίδης, Καπετανίδης, Κυργιαλάνης, Μπελλιάς (65' Κασπαρίδης), Μήτσας, Καλπακίδης.
πηγή: http://ethnikosmanis.webnode.com/