ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

δραστηριοτητες λαμπακη

Την Πέμπτη 14.10.2010 ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξ/πολης Βαγγέλης Λαμπάκης και μέλη του συνδυασμού «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα γυναικών της περιοχής του Αβαντα Αλεξ/πολης οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν για την παντελή αδιαφορία της νυν δημοτικής αρχής και εντόπισαν σημεία όπου σαν νέα δημοτική αρχή από 1.1.2011 θα παρέμβουν επιλύοντας τα προβλήματα, και στην συνέχεια επισκέφθηκαν το διοικητικό συμβούλιο του ΚΤΕΛ Εβρου, και λίγο αργότερα το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης όπου συζήτησαν θέματα που απασχολούν τους αντίστοιχους επαγγελματικούς κλάδους.
Την Παρασκευή 15.10.2010 ο Βαγγέλης Λαμπάκης και μέλη του συνδυασμού «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» επισκέφθηκαν το πρωί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξ/πολεως- Τραιανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Ανθιμο και συζήτησαν τους τομείς συνεργασίας του Δήμου με την Ι. Μητρόπολη Αλεξ/πολης. Στην συνέχεια είχαν συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου όπου συζήτησαν θέματα έχοντα σχέση με τους τομείς οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής.
Το πρωί του Σαββάτου 16.10.2010 ο γενικός γραμματέας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Αγγελάκας επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του δημοτικού συνδυασμού «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» όπου είχε συζήτηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, και υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού. Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Λαμπάκης και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού αφού ευχήθηκαν στους αρτοποιούς για την γιορτή τους στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου Αλεξ/πολης, επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Πολυτέκνων και τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξ/πολης και συζήτησαν θέματα σχετικά με τις δράσεις τους.
Την Κυριακή 17.10.2010 ο Βαγγέλης Λαμπάκης και μέλη του συνδυασμού «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» παρακολούθησαν την θεία λειτουργία στην Αισυμη Αλεξ/πολης και ήλθαν σε επαφή με κατοίκους της περιοχής μιλώντας για τα προβλήματά τους.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΑΛΗΣ