ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

στην κορυφη της βαθμολογιας ο εβρος σουφλιου

Κατόρθωσε να αρχίσει δυναμικά τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, διατηρώντας το αήττητο μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής.


Ο Έβρος Σουφλίου, μετά την εντυπωσιακή του παρουσία την περσινή αγωνιστική περίοδο (τερμάτισε 2ος , συγκεντρώνοντας 63 βαθμούς), δείχνει αποφασισμένος φέτος να φτάσει όχι μόνο στην «πηγή αλλά και να πιει νερό». Η μέχρι στιγμής
πορεία του τον δικαιώνει, στο σύλλογο όμως διατηρούν τους τόνους χαμηλούς και προτιμούν να μιλούν με τα αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Έβρου έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της στους υπόλοιπους «μνηστήρες» του τίτλου, με τον ανταγωνισμό να προμηνύεται ιδιαίτερα έντονος και το πρωτάθλημα ενδιαφέρον.

Το νικηφόρο πέρασμα της τελευταίας αγωνιστικής από το Μελισσοκομείο (1-2 την ΑΕ Πιερέων) , «σκόρπισε» ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου, με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Χρηστούδη να σπεύδει να διατηρήσει τους τόνους χαμηλούς. Ήδη η προσοχή των παικτών του Σουφλίου έχει στραφεί στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανδραμαϊκό, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν να διατηρήσουν το... αλώβητο της έδρας τους και να αναζητούν ακόμη μία επιτυχημένη εμφάνιση.




Η μέχρι τώρα πορεία του Σουφλίου

1η αγωνιστική

Έβρος Σουφλίου – Γάζωρος 1-0



2η αγωνιστική

Δόξα Πετρούσας – Έβρος Σουφλίου 1-2



3η αγωνιστική

Έβρος Σουφλίου – ΠΑΟ Κοσμίου 1-0




4η αγωνιστική

Νέστος Χρυσούπολης – Έβρος Σουφλίου 1-1



5η αγωνιστική

ΑΕ Πιερέων – Έβρος Σουφλίου 1-2
http://www.gazzetta.gr/evros/item/109035-%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%BB%CE%AF-%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%91%E2%80%99-%CE%9F%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85