ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

κεντρο εκπαιδευσης ενηλικων

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων σε Δωρεάν Εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Έβρου ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών σε τμήματα μάθησης για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2010-2011. Η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει και γίνεται καθημερινά από 9.00-20.00 στο γραφείο του ΚΕΕ (Μ.Μπότσαρη & Ευριπίδου).
Για την ένταξη των εκπαιδευομένων σε τμήματα προαπαιτείται:
• Συμπλήρωση αίτησης
• Φωτοτυπία του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας η Διαβατηρίου
Το Κ.Ε.Ε. Έβρου προτίθεται να υλοποιήσει σε όλους τους δήμους του Νομού τα εκπαιδευτικά προγράμματά του, εφόσον υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός αιτήσεων, έτσι ώστε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στη δια βίου μάθηση. Ειδικότερα, η κάλυψη των θέσεων θα γίνει μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων στις παρακάτω θεματικές ενότητες:
• Ευρωπαϊκές Γλώσσες – (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά)
• Περιβάλλον – Τουρισμός – Περιφερειακή Ανάπτυξη (Διαχείριση και προστασία περιβάλλοντος, Περιβάλλον – Οικολογία κ.ά.)
• Τεχνολογίες πληροφορικής – Επικοινωνιών (Βασικές γνώσης πληροφορικής, πολυμέσα, δυναμικές εφαρμογές παγκόσμιου ιστού κ.ά.)
• Οικονομία – Επιχειρήσεις (Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Χρηματοοικονομική – Λογιστική, Κοινωνική οικονομία και κοινωνική επιχειρηματικότητα κ.ά.)
• Ενεργός πολίτης: Δικαιώματα – Υποχρεώσεις (Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων στο Χώρο Εργασίας διάρκειας 100 ωρών- Βασικοί Θεσμοί Ελληνικής Πολιτείας & Ευρωπαϊκής Ένωσης, Σωματική και ψυχική υγεία, Διατροφή, Δημιουργική Σκέψη, Διαχείριση κινδύνων και κρίσεων και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών κ.ά.)
• Πολιτισμός - Τέχνες - Διαχείριση ελεύθερου χρόνου (Ιστορία της τέχνης, Θέατρο, Φωτογραφία, Μουσεία, Ψυχαγωγία και ενημέρωση με τη χρήση νέων τεχνολογιών κ.ά.)
Το Κ.Ε.Ε Έβρου θα υλοποιήσει από το Νοέμβριο του 2010 προγράμματα ξένων γλωσσών , Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τουρισμού.
Τα ΚΕΕ είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) και η λειτουργία τους υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.).Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ευρωπαϊκά και συγχρηματοδοτούνται από την ΕΕ και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.
Πληροφορίες και αιτήσεις στο ΚΕΕ Έβρου, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Μ.Μπότσαρη και Ευριπίδου γωνία.
Τηλέφωνα : 25520 28994, 25520 22224, 25520 22265 Email: kee-evr@otenet.gr