ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

κοινωνικη μεριμνα

Λύση στο μείζων ζήτημα που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες στον Νομό Έβρου με τους εργαζόμενους στα προγράμματα Κοινωνικής Μέριμνας δόθηκε τελικά από το αρμόδιο Υπουργείο μετά από συντονισμένες και συνεχείς παρεμβάσεις της βουλευτού Έβρου του ΠΑΣΟΚ Όλγας Ρενταρή- Τέντε.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κα Ρενταρή οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Ιανουάριο, θα αρχίσουν σύντομα να λαμβάνουν τα δεδουλευμένα τους αφού η σχετική εγκύκλιος βρίσκεται ήδη στο γραφείου του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοίδη προς υπογραφή. «Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αφού οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα αυτό εκτελούν λειτούργημα, ειδικά στον Έβρο, όπου είναι έντονος ο μαρασμός της υπαίθρου και ο πληθυσμός του κυρίως στα χωριά αποτελείται από ηλικιωμένα άτομα που χρήζουν καθημερινής φροντίδας» τόνισε χαρακτηριστικά η κα Ρενταρή.