ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθησαν την 16-10-2010 και ώρα 00.30΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ανωτέρω δράστες ευρισκόμενοι εντός σταθμευμένου οχήματος, αντελήφθησαν τον επικείμενο έλεγχο των Αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας και ένας εξ αυτών απέρριψε εκτός του οχήματος, μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -1- γραμ., με την άμεση συσκευασία της.
Ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Την 20-10-2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00΄, θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα τελεστεί δοξολογία στον Ι.Μ.Ν. του Αγίου Νικολάου, κατά την οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ.Άνθιμος, ενώ κλήθηκαν να παραστούν οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων, Αστυνομικοί Υπάλληλοι εν ενεργεία και συνταξιούχοι και πολίτες της περιοχής.