ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

κυριακη μπουρμα

Μπουρμά - Τσομπανίδου Κυριακή, Γεννήθηκε το 1964 στη Στέρνα του Δήμου Βύσσας, μεγάλωσε στον Καναδά του Δήμου Τριγώνου και κατοικεί μόνιμα στα Ρίζια του Δήμου Βύσσας. Τελείωσε το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης και σπούδασε οικονομικά στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζει τις σπουδές της με μεταπτυχιακή επιμόρφωση – εξειδίκευση στη Διοικητική Οικονομική σε Μονάδες Υγείας. (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων).
Είναι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Τσομπανίδη Δημήτριο και μητέρα δύο παιδιών του Γιάννη, φοιτητή Γεωπληροφορικής Τοπογραφίας, και της Βασιλικής, φοιτήτριας Χημικού.

Είναι:

• Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βύσσας.
• Πρόεδρος του

Πνευματικού Κέντρου Δήμου Βύσσας
• Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ανάπτυξης Βύσσας
• Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της 15ης και 16ης Συνάντησης Νέων Άρδα.

Διετέλεσε Στέλεχος Δικτύου Γυναικείας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας μέσα από την κοινοτική πρωτοβουλία equal ως Διοικητικό Στέλεχος του γυναικείου συνεταιρισμού Γαία και συμμετείχε ενεργά σε Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων της περιοχής.