ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

προγραμμα για ανεργια

Φιλί ζωής στο μείζων πρόβλημα της ανεργίας που πλήττει το Νομό Έβρου αναμένεται να δώσει το πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανεργίας που θα θέσει άμεσα σε εφαρμογή το Υπουργείο Εργασίας.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Έβρου κατά το πρότυπο του αντίστοιχου προγράμματος που εφαρμόστηκε στο νομό Καστοριάς.
Μετά από προτροπή της βουλευτού Έβρου του ΠΑΣΟΚ Όλγας Ρενταρή- Τέντε, γνωρίζοντας ότι τα τοπικά σύμφωνα θα αργήσουν να τεθούν σε εφαρμογή, πρότεινε στην αρμόδια υπουργό Λούκα Κατσέλη στην κατάρτιση του και έλαβε τη σύμφωνη γνώμη της.
Για το σκοπό αυτό η κα Ρενταρή την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου προκειμένου να οριστούν οι παράμετροι εκείνες ώστε το πρόγραμμα να εφαρμοστεί στα δεδομένα και τις ιδιαιτερότητες του Έβρου.
Μετά την εξέλιξη αυτή η κα Ρενταρή εξέφρασε την ικανοποίηση της διότι θεωρεί ότι η καταπολέμηση της ανεργίας στον ακριτικό Έβρο κυρίως όσον αφορά τους νέους αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του κοινοβουλευτικού της έργου.