ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

στα περιφερειακα ο σακης γκακιδης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας κλείδωσε η υποψηφιότητα του Αθανάσιου Γκακίδη για τις περιφερειακές εκλογές, στον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Έβρου τον Δημήτρη Πέτροβιτς.

Ο Αθανάσιος Γκακίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα και στη συνέχεια μετανάστευσε με την οικογένεια του στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Είναι Οικονομολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Ανάπτυξη και τον Προγραμματισμό και υπηρετεί στο Τμήμα Εμπορίου του Επαρχείου Βορείου Έβρου. Έχει διατελέσει πρόεδρος σε αθλητικό σύλλογο και μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής. Διετέλεσε επί τετραετία συνεργάτης πολιτικού γραφείου και έχει εργαστεί σε Αναπτυξιακή Εταιρεία. Μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα προτιμουσα να τον έβλεπα να ασχολειται με τα δημοτικα,αλλά μαλλον καταλαβε πως στο τελος θα βγουν μαχαιρια και την εκανε για την περιφερεια.εξυπνη κινηση απο πολιτικης αποψης,αν και με μεγαλο ρισκο για μη εκλογη του.οι καρχαριες εκει ειναι λιγοι...αλλα μεγαλοι!δεν φτανει μονο ο βορειος εβρος για να εκλεγεις εκει φιλαρακι...θελει κινησεις απο ψηλα...και οσο μπορω να ξερω δεν τις εχεις!