ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

ο μητροπολιτης δαμασκηνος και ο χρονης αηδονιδης στο πατριαρχειο


Με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Κωνστα-ντινουπόλεως και της Θρονικής εορτής του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός επικεφαλής ομίλου προσκυνητών, μετέβη στην Κωνσταντινούπολη κατά το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου.
Το απόγευμα της 29 Νοεμβρίου οι προσκυνητές και ο Σεβασμιώτατος μετέβησαν στον Ιερό Πατριαρχικό Ναό του Αγ. Γεωργίου στο Φανάρι όπου τελέστηκε Εσπερινός χοροστατούσης της Α. Θ. Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Μετά το τέλος της ακολουθίας ο Παναγιώτατος προεχείρησε σε Άρχοντα υμνωδό του Οικουμενικού Πατριαρχείου τον εκ Καρωτής Διδυμοτείχου καταγόμενο Μουσικολογιώτατο κ. Χρόνη Αηδονίδη. Αμέσως μετά ακολούθησε εκδήλωση προς τιμήν του Χρόνη Αηδονίδη στο Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, την οποία παρακολούθησαν ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός και οι προσκυνητές.
Την επόμενη ημέρα 30 Νοεμβρίου επί τη εορτή του Αγίου Ανδρέου, τελέστηκε Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου στο Φανάρι.
Το μεσημέρι η Α. Θ. Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των Αρχιερέων και των επισήμων στο οποίο παρακάθησθε και ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός.