ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

επισημη επισκεψη στου ταβανιωτη

Με τον πλέον επίσημο τρόπο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το ειδικά διαμορφωμένο σε μουσείο, πρώην “Αρχοντικό Ταβανιώτη”.
Πρώτοι επισκέπτες του νέου μουσείου αρχαιοτήτων στη Μαρώνεια η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Πεταλωτής, ο υπεύθυνος του έργου ανάπλασης και προϊστάμενος της Εφορίας Κλασικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στην Κομοτηνή Δημήτρης Μάτσας, η αφρόκρεμα των αρχαιολόγων της περιοχής μας, επίσημοι από όλη τη Θράκη και μεγάλος αριθμός πολιτών που ήθελαν να θαυμάσουν το νέο αυτό στολίδι της περιοχής μας από κοντά.
Στον ισόγειο χώρο, στην αυλή και στον όροφο του παλαιού αρχοντικού εκτίθενται αρχαιότητες και άλλα ευρήματα από την γύρω περιοχή. Το νέο μουσείο είναι ανοιχτό για επισκέψεις από Τρίτη ως Κυριακή από τις 8:30 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα (τις Δευτέρες είναι κλειστό).
Αναλυτικό φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση σε λίγες ώρες στο RodopiNews.gr!
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο ανάπλασης του Αρχοντικού Ταβανιώτη, από τον ίδιο τον υπεύθυνο του έργου Δημήτρη Μάτσα σε ομιλία του στην Ξάνθη:
http://rodopinews.gr/?p=13605