ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

απεργια στα μμε

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στα ΜΜΕ στα πλαίσια της κλιμακούμενης αντίδρασης για να αντιμετωπιστούν οι συνεχιζόμενες μεθοδεύσεις σε βάρος εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων με απολύσεις, αύξηση της ανεργίας, εκ περιτροπής εργασία, αντικατάσταση των ΣΣΕ με ατομικές συμβάσεις εργασίες και σε συνέχεια των κινητοποιήσεων καλεί τις Ενώσεις του Κλάδου να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανεργατική απεργία της 15 ης Δεκεμβρίου και την κήρυξη 48ωρης απεργίας σε όλα τα ΜΜΕ για την Παρασκευή 17/12 και Σάββατο 18/12/2010.

Ζητάμε:

Την άμεση υπογραφή και τήρηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, το σταμάτημα των μαζικών απολύσεων και
Την λήψη ουσιαστικών μέτρων για την προστασία των ανέργων.
Σήμερα, στο όνομα μιας οικονομικής κρίσης και με την απειλή της χρεοκοπίας, που προκάλεσαν η κακοδιαχείριση, η σπατάλη, η κερδοσκοπία με την ανοχή και την συνενοχή του πολιτικού συστήματος, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι δέχονται μια πρωτοφανή επίθεση. Σκοπός, η αφαίρεση ακόμα και των στοιχειωδών ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων για την επαναφορά εργατικού Μεσαίωνα.

Η δημιουργία κλίματος φόβου και τρομοκρατίας σε βάρος των συναδέλφων μας με απειλές η και κλείσιμο εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοτηλεοπτικών μέσων, η σφαγή της ελεύθερης και αντικειμενικής ενημέρωσης στο βωμό της διαπλοκής, της εμπορευματοποίησης και μιας ψευδεπίγραφης δημοκρατίας όργανο των μονοπωλίων, θα αντιμετωπιστεί αποφασιστικά και μαζικά από όλους τους εργαζόμενους στον Κλάδο.

Η Συντονιστική Επιτροπή, τέλος, διακηρύσσει την απόφασή της να προχωρήσει συντεταγμένα με τους εργαζομένους όλης της χώρας, συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις των Τριτοβάθμιων Εργατικών Οργανώσεων.



ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.