ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

κλεινει οριστικα το κολυμβητηριο της ξανθης

Στις 23 Δεκεμβρίου κλείνει οριστικά το Κολυμβητήριο της Ξάνθης. Ακολουθώντας τη μοίρα των περισσοτέρων κολυμβητηρίων της χώρας, το παλαιότερο της Θράκης κλείνει λίγο πριν τις γιορτές.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Παπαδόπουλος στο XanthiPress.gr «Οικονομικοί, τεχνικοί και διαδικαστικοί λόγοι επιβάλλουν τη διακοπή της λειτουργίας της πισίνας στην Ξάνθη. Όταν υπάρξει εξέλιξη ο Δήμος θα το ανακοινώσει, μέχρι τότε όμως δυστυχώς το Κολυμβητήριο θα είναι κλειστό»

Όπως είναι λογικό η είδηση της αναστολής για το Κολυμβητήριο προκαλεί σοβαρές αντιδράσεις στους γονείς των εκατοντάδων παιδιών αλλά και στους ενήλικες που αθλούνται στην πισίνα της Ξάνθης, έχουν δημιουργήσει σχετικό blog και γκρουπ στο Facebook για να αποτρέψουν το κλείσιμο.

"Επιδημία" σε όλη τη χώρα

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρει ότι το φαινόμενο αφορά περισσότερες από τις μισές πισίνες ολυμπιακών προδιαγραφών της χώρας και επισημαίνει ως παραδείγμα την Κομοτηνή, την Καβάλα, τα δύο Κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης, το Βόλο κλπ που διακόπτουν τη λειτουργία τους. Όπως είναι προφανές οι Δήμοι δεν έχουν τη δυνατότητα να συντηρούν τα κολυμβητήρια αναφέρει και εκτιμά ότι περισσότερα από τα μισά κολυμβητήρια Δήμων σε λίγες μέρες θα είναι κλειστά.

Το μεγαλύτερο βάρος είναι το θέμα του πετρελαίου για τη θέρμανση και είναι χαρακτηριστικό ότι στον τελευταίο διαγωνισμό δεν βρέθηκε ενδιαφερόμενος προμηθευτής να υποβάλλει προσφορά εξαιτίας της καθυστέρησης που παρατηρείται στις πληρωμές.

Η υπόθεση σίγουρα θα έχει συνέχεια και πολλοί εικάζουν ότι πρόκειται για εκβιασμό πολλών Δημάρχων απέναντι στην Κυβέρνηση ώστε να υπάρξουν πόροι για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι οι δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις που περιήλθαν σταδιακά στους Δήμους, δεν συνοδεύτηκαν με αντίστοιχους πόρους. Οι γονείς, τέλος, από την πλευρά τους αναφέρουν ότι εξαπατήθηκαν καθώς το κολυμβητήριο δούλεψε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και λίγο μετά κλείνει οριστικά.
xanthipress.gr