ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

μας δουλευουν και οι τουρκοι . . . !

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα προκάλεσε έλλειψη ανταλλακτικών και καυσίμων στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Ορισμένα πολεμικά αεροσκάφη και πλοία δεν μπορούν να ασκούν τις επιχειρησιακές δυνατότητες τους εξαιτίας έλλειψης των κατάλληλων εξαρτημάτων για την επισκευή τους.

Μια αθηναϊκή εφημερίδα έγραψε πως μερικά από τα πολεμικά αεροσκάφη των αεροπορικών δυνάμεων πετάνε επικίνδυνα πάνω από το Ege, με ληγμένα βλήματα.

Η ίδια εφημερίδα αποκαλούμενη έγκυρες πηγές, σημειώνει πως τα βλήματα καταστροφής που μεταφέρουν τα πολεμικά Mirage 2000 άρχισαν να λήγουν απ τόν Ιανουάριο του 2010.

Σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ένα ληγμένο βλήμα, ενδέχεται να σκάσει πάνω στο αεροσκάφος, να μην εκτοξευθεί ποτέ ή να πλήξει λάθος στόχο.

Στην ίδια είδηση αναφέρεται πως η οικονομική κρίση έχει πλήξει και τοΠολεμικό Ναυτικό της γειτονικής χώρας. Παραμένουν δεμένα στα λιμάνια τα πολεμικά πλοία εξαιτίας έλλειψης ανταλλακτικών για την επισκευή των προβλημάτων στα συστήματα που καθιστά αδύνατη την άσκηση όλων των επιχειρησιακών δυνατοτήτων τους.
trt