ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (ξανθης)

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ
Την 18.12.2010 και ώρα 13:40’ στην Ποταμιά Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, ένας 32χρονος ημεδαπός ο οποίος χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που κατείχε νόμιμα, πυροβόλησε 2 φορές κατά συνομηλίκου του, εξαιτίας οικονομικών διαφορών (ο δράστης είναι γαμπρός του θύματος), χωρίς αποτέλεσμα.
Σε αυτοψία αστυνομικών του Α. Τ. Γενισέας στον χώρο του αδικήματος ανευρέθησαν δύο κάλυκες από κυνηγετικά φυσίγγια των 12 cal.
Επιπλέον του ανωτέρω όπλου κατασχέθηκαν ογδόντα δύο (82) κυνηγετικά φυσίγγια και ένα (01) κυνηγετικό όπλο (δίκαννο) που επίσης ο δράστης κατείχε νόμιμα.
Ο συλληφθείς δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.
Επιπλέον το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας θα προβεί στην ανάκληση των κατεχομένων από τον ανωτέρω δράστη αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΡΑΝΩΝ. ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΛΠ

Την 17.12.2010 και ώρα 13:15’ στο Άβατο Ξάνθης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 49 ετών, οι οποίοι διέθεταν προς πώληση ενημερωτικά έντυπα συλλόγου «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ» αντί του ποσού των 2 ευρώ έκαστο, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.
Κατασχέθηκαν είκοσι δύο (22) έντυπα και το ποσό των 202 € καθώς και τέσσερα (04) μπλοκ αποδείξεων.
Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Α. Τ. Περιφέρειας που διενεργεί την προανάκριση προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.