ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

χριστουγεννιατικη γιορτη

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μουσικοχορευτική- Θεατρική Παράσταση
«ΟΔΥΣΣΕΙΑ» - «ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ»Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης και ο τομέας της Μουσικής Προπαιδείας όπως κάθε χρόνο διοργανώνει για την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο την παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» «ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ».
Η θεματολογία της φετινής διοργάνωσης είναι η διασκευή μιας ηχοιστορίας για την περιπέτεια και τη διαδρομή ενός διαφορετικού Οδυσσέα στην συμβολική αναζήτηση του σπιτιού του ΄Αγιο Βασίλη.
Οι μικροί μαθητές του Ωδείου ηλικίας 4-7 χρονών θα ζωντανέψουν στη σκηνή, με χορό και τραγούδια υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων δασκάλων Μ. Χατζηκυριακίδου και Χ. Σοφιανοπούλου με ευρηματικά και αυτοσχέδια σκηνικά , πολύ επίκαιρες προσδοκίες γύρω από τον Άγιο Βασίλη και το όνειρο που αντιπροσωπεύει για όλους και πολύ περισσότερο γιατα παιδιά.
Στην εκδήλωση εμφανίζεται και η παιδική χορωδία του Ωδείου υπό τη διεύθυνση της Β. Φουλίδου.
Η ανταπόκριση και η παρουσία του κοινού της πόλης στις διοργανώσεις και συναυλίες του Ωδείου είναι πάντα τιμή μας.Η Διευθύντρια του Ωδείου


Μερόπη Κολλάρου