ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

πεντε εβριτες στην εθνικη παιδων

Η μισή ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα είναι ο βασικός κορμός της νέας Εθνικής Παίδων. Τρεις αθλητές του πρωταγωνιστούν στην πολύ καλή φετινή πορεία που πραγματοποιεί στην Α1 όντας βασικοί στο σχήμα που επιλέγει ο Γιάννης Ανδρεάδης. Δικαίως λοιπόν Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μαζί με τον Δημήτρη Χατζόπουλο, κλήθηκαν στο ομοσπονδιακό συγκρότημα.

Επίσης, ο Έβρος έχει έναν ακόμη αθλητή στις κλήσεις του προπονητή της Εθνικής παίδων Μάκη Δημητριάδη, τον Γιάννη Σκαρλατίδη από την Ορεστιάδα. Η προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στην Αυστρία 4-8 Ιανουαρίου 2011, θα ξεκινήσει την Κυριακή 19/12, θα ξεκινήσει στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο «Ατέρμων» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μάκης Δημητριάδης και ο συνεργάτης του Σπύρος Νικολάκης θα έχουν στη διάθεσή τους τους παρακάτω αθλητές: Δαλακούρας Ανέστης, Κουμεντάκης Ραφαήλ, Κωνσταντινίδης Δημήτριος, Χατζόπουλος Δημήτριος (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Σκαρλατίδης Ιωάννης (Α.Ο. Ορεστιάδος), Στεφανίδης Χρήστος, Τζιουμάκας Γεώργιος, Χριστόφας Νικόλαος (Γ.Σ. Ηρακλής), Στίγγας Κάσανδρος (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς), Λιόντας Μιχαήλ (Α.Σ. Πανερυθραϊκός), Ζήσης Δημήτριος (Α.Ο. Πρέβεζας), Μαδούρας Ιωάννης (Α.Σ. Κόροιβος), Πρωτοψάλτης Αθανάσιος (Ανόρθωση Κύπρου).


Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης

http://www.thrakisport.gr