ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

συνεχιζεται το προγραμμα "βοηθεια στο σπιτι"

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Νομάρχης Ροδόπης και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, μετά από τη διαβεβαίωση που είχε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης πως η λειτουργία μιας εξαιρετικά σημαντικής κοινωνικής δομής, το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», θα συνεχιστεί κανονικά αφού εξασφαλίστηκαν οι σχετικοί χρηματοδοτικοί πόροι.
Ο κ. Γιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θέμα:
«Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι είναι μία εξαιρετικής σημασίας Κοινωνική δομή με καταγεγραμμένη προσφορά στους ηλικιωμένους πολίτες. Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα ότι διασφαλίστηκαν οι σχετικοί πόροι και η δομή θα λειτουργήσει κανονικά χωρίς να υπάρξει πρόβλημα με τις θέσεις εργασίας. Από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε για πίεση προκειμένου το πρόγραμμα να συνεχιστεί και να αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά αφού οι κοινωνικές ανάγκες αντί να μειώνονται αυξάνονται», κατέληξε ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης.