ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

η κριση «επληξε» και το δασος της δαδιας

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται εδώ και έξι μήνες οι πέντε εργαζόμενοι του Φορέα Διαχείρισης του εθνικού πάρκου Δάσους Δαδιάς - Λευκίμης – Σουφλίου με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να βρίσκουν κλειστές τις πόρτες στο Κέντρο Ενημέρωσης του Φορέα λόγω της απουσίας εξειδικευμένου και καταρτισμένου ξεναγού.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τους τουρίστες ενώ έχουν κοπεί τα τηλέφωνα και το Internet καθώς ο Φορέας αδυνατεί να πληρώσει το λογαριασμό του ΟΤΕ.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι να έχει μειωθεί δραματικά ο αριθμός των επισκεπτών, από 60.000 πριν από μερικά χρόνια, σε 40.000 το 2009 και λιγότερους από 30.000 για το 2010.

Σε ό,τι αφορά την ενημέρωση που έχει από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, το οποίο εποπτεύει τον Φορέα Διαχείρισης, ο πρόεδρός του Γιώργος Δεμερίδης αναφέρει ότι έχει λάβει το δρόμο της η υπόθεση της χρηματοδότησης και αναμένονται θετικές εξελίξεις εντός του Ιανουαρίου.